Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam dzisiaj zauważyłem że po przedłużeniu allegro smart na 12mc nie zresetowało dotychczasowej kwoty oszczędności na wysyłkach. Fajną opcją by było aby dodać obok zaoszczędzonej kwoty opcję wyczyść/kasuj aby mieć przejrzysty podgląd ile faktycznie można zyskać przez 12mc,chyba że jest taka opcja a ja o tym nie wiem to bardzo proszę o instrukcję dziękuję i pozdrawiam Robert.
@Mucha336 Nieco poza tematem - te "zyski" są tylko pozorne bo płacisz więcej za towar. Nie ma nic za darmo 🙂
@Mucha336 Zysku nie masz ,ewentualnie jak kupujesz po kilka pozycji od jednego sprzedawcy ,gdzie do każdej jest wliczona opłata za wysyłkę w cenę to faktycznie nie płacisz "0" za wysyłkę tylko wielokrotność normalnych kosztów nadania pojedynczych przedmiotów i rzeczywisty koszt nadania może osiągnąć dużo więcej niż byś zapłacił kupując bez smarta.
A na co to komu?
A) i tak nieraz dobiera zbędne rzeczy po kilka złotych żeby tylko poszło smartem
B) w cenie towarów są wliczone dopłaty do tego badziestwa + koszty zmarnowanych kartonów, folii itp. marnowanych przy ciągłych zwrotach smartem.
Ten śmieszny licznik jest tylko po to, żeby allegro mogło ludziom ciemnote wciskać....
Pamiętam raz tu na forum pojawiło się pytanie jak można widniejącą tam kwotę wypłacić 😄 To był dopiero hit.
Dobre poprawiłeś mi chumor dzięki 😂