Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
Mam pytanie jak przedłużyć allegro Smart na rok? Ja miałam możliwość przedłużenia jak weszłam na swoje allegro Smart a mój kolega nie ma tej opcji. Jak to zrobić?
@justa87kulka Kto chce przedłużyć Smarta? Ty, czy kolega?
Witam,
Moj Smart kończy się za miesiąc i chciałem opłacić go przelewem już dzisiaj. Miałem do tej pory powiązanego z kartą kredytową. Nie widzę jednak opcji zapłaty przelewem. Kiedy taka opcja może się pojawić?
Pozdrawiam,
Marek
@krwc Kolejnego Smarta będziesz mógł wykupić na 14 dni przed jego wygaśnięciem. Wcześniej nie możesz tego zrobić, stąd też opcja płatności jest niedostępna.
Proponowałbym wspomnieć o tym w aplikacji (w części związanej ze smartem), nie mielibyście tylu bezsensownych zapytań na społeczności.
Sam szukałem odpowiedzi na to pytanie w apce, ale nigdzie nie było to napisane.
Dzięki i pozdrawiam,
Marek
Chciałabym przedłużyć konto w allegro smart na kolejny rok, poprzednie jeszcze aktywne. Co powinnam zrobić?
@Client:41503850 Poczekać, bo kolejnego Smarta będziesz mógł wykupić na 14 dni przed jego wygaśnięciem, nie wcześniej.
@justa87kulka Kolega będzie mógł wykupić następnego Smarta najwcześniej na 14 dni przed zakończeniem obecnego.
Witam,
chcę kupić Smarta na kolejny rok ale nie mogę . Kończy się 02.12.2022. Dlaczego nie ma takiej możliwości ?
@Vaver ja też , ale czuję w kościach ,że jutro ... pojutrze nam się uda .
znalazłam odp -14 dni przed końcem czyli jutro