Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam serdecznie, jak do tej pory wszystko działało mi bardzo dobrze. Ale teraz mam pytanie. Allegro pokazuje że mam smart do stycznia 2023 roku a mimo to przesyłki mam płatne nawet po przekroczeniu kwoty która daje darmową przesylkę. Dlaczego?
@rapper3d a oferty maja oznaczenie SMART? jest wiele czynników, które potrafią wyeliminować darmową opcje dostawy.
@rapper3d Allegro Smart to nie jest nowość. Dziwne, że są ludzie, którzy nadal nie wiedzą jak działa ten wynalazek. 😄
@rapper3d Dlatego, że przy zakupie musisz wybierać taką metodę dostawy, obok której jest znaczek Smart. Tak to wygląda; https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/korzysci-i-aktywacja-allegro-smart/jak-korzystac-z-allegro-s...
Dalego że Smart nie oznacza wszystkich dostaw za darmo, muszą być spełnione warunki.
@rapper3d Cześć. Twoje ostatnie zakupy nie spełniły warunków darmowej dostawy z Allegro Smart! Jeśli chodzi o zamówienie numer ebc44fc1-52cc-11ec-adab-45a48536ba93 - sprzedający nie udostępnił Allegro Smart! (oferty nie były oznaczone ikoną smarta).