anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie działają 3 darmowe miesiące Disney plis

klakierbogatek
#7 Wielbiciel

Nie działają 3 darmowe miesiące Disney

oznacz moderatorów
34 ODPOWIEDZI 34

dawidek_4785
#7 Wielbiciel

Tak klikam aktywuj w smart

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka Allegro Gadane

@dawidek_4785 i co się dzieje później? Czy masz aktywną subskrypcje w Disney+? Logujesz się na istniejące konto, czy zakładasz nowe? 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

dawidek_4785
#7 Wielbiciel

Nie miałem subskrybcji ,normalnie się loguję,wprowadzam dane karty płace 0 zł i jet niby ostatni etap gdzie trzeba sprawdzic email i tam przychodzić ze trzeba wybrać plan i wtedy pobiera pieniądze 

oznacz moderatorów

dawidek_4785
#7 Wielbiciel

Screenshot_2025-11-07-11-02-38-014_com.google.android.gm.jpg

oznacz moderatorów

dawidek_4785
#7 Wielbiciel

Screenshot_2025-11-07-11-02-31-604_com.google.android.gm.jpg

oznacz moderatorów

dawidek_4785
#7 Wielbiciel

Screenshot_2025-11-07-11-03-18-580_com.android.chrome.jpg

oznacz moderatorów

la_nika

@dawidek_4785 ten problem związany jest z aplikacją Disney+ na Androidzie. 
Otwarcie linku, czy to w aplikacji Allegro, czy w wyszukiwarce Google albo z innego źródła błędnie otwiera apkę Disney+. 
Rozwiązaniem jest odinstalowanie aplikacji Disney+ żeby cały proces był w przeglądarce. 
Spróbuj proszę odinstalować aplikację Disney+ i cały proces przejść w przeglądarce, daj proszę znać, czy to pomogło. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

dawidek_4785
#7 Wielbiciel
  • Wczoraj robiłem to też na laptopie i nie chciało mi zweryfikować karty płatniczej wyskakiwał błąd, mimo że tą samą kartą płacę wszędzie również na allegro i problemu nie ma. Dodam, że robiłem to w przeglądarce google.Dzisiaj spróbuję w innej
oznacz moderatorów

dawidek_4785
#7 Wielbiciel

W laptopie nie przechodzi karta platnicza jest błąd mimo dobrze wpisanych danych 

IMG_20251107_154114.jpg

oznacz moderatorów

la_nika

@dawidek_4785 przykro mi, ale tutaj nic nie pomożemy, bo to jakiś problem po stronie Disney+ więc muszę Cię poprosić, abyś napisał do nich tutaj

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

dawidek_4785
#7 Wielbiciel

Wcześniej z Nimi rozmawiałem odesłali mnie do allegro

oznacz moderatorów

_HolaOla_

@dawidek_4785 bardzo chcielibyśmy Ci pomóc, ale tak jak napisała Monika, nie mamy takiej możliwości, bo nie mamy dostępów do systemów płatniczych innych platform. Komunikat na zrzucie informuje, że błąd występuje na etapie płatności i być może spowodowany jest problemami z kartą płatniczną (saldem, kodem CV lub PIN), więc spróbuj proszę jeszcze skontaktować się ze swoim bankiem. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

pecela
#20 Guru ⭐⭐

@dawidek_4785

W sprawie tego komunikatu, skontaktuj się ze swoim bankiem. Komunikat wskazuję na odmowę autoryzacji przez bank.

Disney Plus rozlicza transakcje w Holandii. Jeżeli masz blokadę na płatności za granicą, to płatność nie przejdzie. 

oznacz moderatorów

dawidek_4785
#7 Wielbiciel

Udało się zapłacić paypal gdzie też podałem dane tej samej karty🤔

oznacz moderatorów

dawidek_4785
#7 Wielbiciel

Teraz Disney działa 

oznacz moderatorów