Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć,
Kupiliśmy z bratem allegro SMART. On (konto główne) podlinkował mnie do siebie i działało (kupiliśmy na 12mcy) również z mojego konta. Ostatnio przestało działać. W ustawieniach konta głównego było widać, że jest moje dodane. Natomiast w moim koncie była informacja, że konto straciło dostęp do smart gdyż więź z głównym została zerwana czy coś w ten deseń. Postanowiliśmy, że z poziomu konta głównego usuniemy moje konto i dodamy je ponownie do family. To spowodowało, że bład o braku smart z powodu utracenia powiązania z kontem głównym już nie występuje. Jednak pomimo tego nadal smart u mnie jest nieaktywny (mam reklamy żeby kupić smarta, ale nie mogę z niego korzystać).
Pisaliśmy tickety do supportu, ale niestety nie odpowiadają.
Ktoś spotkał się z takim problemem? Macie pomysł co można jeszcze spróbować.
@Lunariildz Po co pisać, allegro Smart w rodzinie jest wyłączone od 4.07.
Zapowiadaliśmy, że program Dziel Allegro Smart! z bliskimi będzie ważny do 30 czerwca 2023. Zakończymy go później – potrwa jeszcze do 3 lipca 2023.
To zależy od momentu wykupienia lub przedłużenia subskrypcji Smart! przez organizatora grupy rodzinnej w Allegro Family.
Nadal możesz korzystać z Allegro Family – pomagać bliskim w zakupach lub wysyłać organizatorowi prośby o zakup.
Członkowie grupy rodzinnej mogą wziąć udział w promocji i nadal cieszyć się bezpłatnymi dostawami i zwrotami bez limitu.
Promocja trwa od 26 czerwca do 30 września 2023.
Szczegóły promocji Smart! Dla Członków Grup Rodzinnych znajdziesz w jej regulaminie.