anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie mogę odebrać paczki brak kodu

Client:43501990
#1 Nowicjusz#

Zamówiłam paczkę przez Orlen nie dostarczyli dokonali zwrot po czym anulowali zwrot i mieli mi odesłać do punktu odesłali ale brak kodu nie mogę odebrać paczki

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

matt_rose
Moderator
Moderator

Cześć @Client:43501990, podaj proszę numer zamówienia o którym wspominasz w swoim wątku lub numer paczki 🙂

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@Client:43501990 życie 😞 kiedyś miałem podobnie, paczka w punkcie a jak ją odebrać ? Orlen do dziś mi nie odpisał a od Allegro miałem info że w punkcie mogą wydać na oświadczenie i tak działa super usługa Allegro Delivery 😄

________
Κώστας
oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg#

Nie zamawiałam już dość dawno orlenem. Ostatnio chyba z rok temu i przestałam bo właśnie wtedy latałam po 3 punktach szukając paczki i kodu nie dostałam. Jednak może coś pomoże gdy powiem, że wtedy jak już znalazłam paczkę (była w punkcie obsługującym również nadania) to Pani mogła wysłać mi kod, Przyszedł mi smsem po jakichś 15 minutach. Może nadal mogą.  Poza tym nie w każdym punkcie tego kodu w ogóle wołali. Na stacji orlen miałam punkt obsługujący tylko nadania, dosłownie wysyłałam tam dzieciaki z tekstem "poproszę o paczkę na to i to nazwisko", odbierały bez problemu. Nie wiem ile po delivery się zmieniło, bo mam rosnące wrzody po sprzedaży tu i jako kupująca unikam kolejnych jak ognia...

(Allegro dzieli użytkowników, by rządzić).
oznacz moderatorów