Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mąż dołaczył mnie do smart family . Ja zaakceptowałam zaproszenie i jestem w grupie. Niestety gdy chcę dokonać zakupu to nie mam widocznego przycisku Poproś o zakup.
Już nawet resetowaliśmy udział w grupie i ponownie dołączyłam ale to nic nie zmieniło.
@Client:46860577 bo smarta już nie można udostępniać 😞
Jeśli nie można to dlaczego jest nadal dostępna funkcja Smart family ?
Nadal możesz korzystać z Allegro Family – pomagać bliskim w zakupach lub wysyłać organizatorowi prośby o zakup
Właśnie u mnie nie jest widoczny przycisk poprzez który wyślę prośbę o zakup
Dziękuję za pomoc. Już się wyjasniło.
Jak udało się Pani zakończyć sprawę, bo też nie mogę udostępnić Allegro Smart
Nie czytasz, nie ma już udostępniania Allegr Smart w rodzinie, członek może prosić głowę o zakup.🙂
26 czerwca 2023, 12:30
Zapowiadaliśmy, że program Dziel Allegro Smart! z bliskimi będzie ważny do 30 czerwca 2023. Zakończymy go później – potrwa jeszcze do 3 lipca 2023.
To zależy od momentu wykupienia lub przedłużenia subskrypcji Smart! przez organizatora grupy rodzinnej w Allegro Family.
Nadal możesz korzystać z Allegro Family – pomagać bliskim w zakupach lub wysyłać organizatorowi prośby o zakup.
Członkowie grupy rodzinnej mogą wziąć udział w promocji i nadal cieszyć się bezpłatnymi dostawami i zwrotami bez limitu.
Promocja trwa od 26 czerwca do 30 września 2023.
Szczegóły promocji Smart! Dla Członków Grup Rodzinnych znajdziesz w jej regulaminie