Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
opłaciłem allegro smart na rok wczoraj przy zakupach, następnego dnia nie jest aktywny.
Kiedy będzie aktywny?
@irgod7 A zakup spełnia warunki smart
@irgod7 Ma być aktywny natychmiast. Sprawdź dokładnie, może aktywowałeś na innym koncie, a sprawdzasz na innym. Sprawdź też w zakładce Kupione, czy wpłata jest zakończona.
opłaciłem razem z zakupami jakie robiłem.
Wiem, ale miałeś sprawdzić, czy wpłata zakończona, miałeś też sprawdzić, czy aktywowałeś na tym samym koncie, na którym szukasz.
@irgod7 Smart działa tylko przy towarach i dostawach gdzie masz pokazane, ze są smart, nie każdy sprzedawca posiada Smarta lub przy wszystkich formach wysyłki. No i wartość zakupu jest ważna aby Smart był liczony
@irgod7 Allegro Smart! na Twoim koncie jest aktywne i widzę, że we wczorajszym zamówieniu skorzystałeś z dostawy w ramach Smart! od jednego Sprzedającego, natomiast w drugim zamówieniu Sprzedający nie oferował dostawy w ramach Smart! i dlatego tutaj został dodany koszt wysyłki.
@irgod7 Na koncie nad swoim Loginem musisz mieć napis "jesteś smart", nie masz pisz do ALL, najlepiej czat: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=bec2390b-f00a-428f-9200-26bb831738fb
Nad imieniem, nie loginem.