Autoryzacja nie powiodła się. 
 Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.

Dzień dobry,
chciałąbym zwrócić zamówienie nr 71f71c91-ae67-11f0-814b-bd2054ad895c, ale kod zwrotu jest nieaktywny.
 la_nika

la_nika

@anielkaaaaa dzień dobry! Czy możesz napisać, w jaki sposób próbowałaś nadać tę przesyłkę i jaki problem się pojawił? Powinnaś mieć możliwość nadania tej przesyłki w punkcie lub automacie DPD.

Wybrałam wysyłkę przez paczkomat DPD, wygenerowałam kod, a kiedy chciałam umieścić tam paczkę pojawiło mi się powiadomienie, że zwrot został nadany, a nawet nie otworzyłam skrytki...
 la_nika

la_nika

@anielkaaaaa z informacji w systemie nie wynika, że ten zwrot został nadany. 
Możesz albo spróbować ponownie nadać ją w automacie DPD albo punkcie, albo ponieważ reklamujesz zamówienie poprosić sprzedającego o przesłanie Ci kodu nadania lub etykiety, ponieważ to on powinien odebrać od Ciebie przesyłkę zwrotną w przypadku reklamacji. 

Czy mogłabym tutaj uzyskać kod zwrotu? Sprzedawca odsyła mnie do Allegro... W aplikacji opcja "Zwróć towar" wyświetla mi się na szaro, nie mogę nadać tej przesyłki 😕
 la_nika

la_nika

@anielkaaaaa masz już wygenerowaną przesyłkę zwrotną dla tego zamówienia razem z kodem zwrotu. Wejdź proszę do zakładki Moje zakupy i przy tym zamówieniu rozwiń szczegóły zwrotu.
Numer tej wygenerowanej przesyłki to AD0QSK2N7F7QHK9ZB.