Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, kupiłam trzy przedmioty, jednak dwa nie do końca mi sie podobają i chciałabym je zwrócić. Niestety z rozpędu zaznaczyłam w formularzu zwrotu przedmiot, który chcę zostawić. Sprzedawca chyba ma dużo pracy, bo jego odpowiedź sugeruje, że nie do końca zapoznał się z moim problemem (każe mi zwrócić przedmiot, który ja chce zatrzymać...) Zależy mi na czasie, dlatego równocześnie do wymiany maili ze sprzedawcą chcialabym zapytać tutaj.
Czy mogę po prosu odesłać w paczce do której mam darmowy Kod -wbrew formularzowi zwrotu -przedmiot który mnie nie interesuje? Czy lepiej zgłosić drugi zwrot - przedmiotu, który chce odesłać, ale:
- czy mogę ten drugi zwrot zapakować do pierwszej paczki, do której mam KOD do paczkomatu
- czy będzie jakiś problem, z tym że nie odesłałam przedmiotu, co do którego wyraziłam chęć zwrotu..
(Cenowo między pomylonymi przedmotami jest różnica 1zł )
Z góry przepraszam, trochę to zamotane;)
@skakanka_86 Masz możliwość zrobić drugi zwrot? Jeśli tak, to zrób i wyślij z nowym kodem. Pierwszego zwrotu nie musisz odsyłać. Nie wiąże się to z żadnymi konsekwencjami, sprzedawca zwróci wpłatę za drugi zwrot.
@skakanka_86 możesz, napisz nowe pismo odstąpienia masz w necie wzór i odeślij z paczką, sprzedawca ogarnie co i jak 🙂