anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Opóźniona dostawa - wina firmy kurierskiej

davidss17
#1 Nowicjusz

Witam,

Zakupiłem rzecz z opcja Smart dostawy 12.03.206r (czwartek) z opcją dostawa następnego dnia. Liczyłem się z tym ze przesyłka maże dotrzeć do mnie z drobnym opóźnieniem (po weekendzie w poniedziałek).

Sprzedający wysłał moją paczkę z 10-429 Olsztyn w 13.03.2026roku, przesyłka 14.03.2026roku była, w sumie jest do tej pory  SOSNOWIEC-PIEŃKI 95-010, miejsce docelowe w sumie znajduje się po drodze czyli 06-500 Mława. Wg informacji z Allego Wysyłki miejsce docelowe jest poprawne . Trasa z Olsztyna do Sosnowiec-Pieńki to 270km, po drodze jest Mława na ok 94km.

Czy mimo to ze wysyłka jest Allegro Smart mogę domagać się od firmy kurierskiej zadośćuczynienia z tego powodu?

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

serwis-texas
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@davidss17 

A to jest tak że jak usługa jest opłacona metodą SMART to ma to wpływ na czas realizacji usługi.? Pytam poważnie, bo sam nie mam wykupionej subskrypcji.

oznacz moderatorów

MiMary
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Cześć, @davidss17. Interweniowaliśmy u przewoźnika, aby ustalić co dzieje się z przesyłką. Najmocniej przepraszam za utrudnienia. Dalsze informacje otrzymasz od nas drogą mailową. 

Marysia
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów