anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Opłata za zamówienie mimo Smart!

25770529
#1 Nowicjusz

Witam, mam pytanie dlaczego doliczono mi kwotę za przesyłkę, skoro parę godzin wcześniej ustawiłam i potwierdziłam kodem z sms-a smarta za 0zł. Zrobiłam zakupy u sprzedawcy który miał smarta za około 130zł. Trzeba było do paczkomatu chyba 45zł. a kurierem jakieś 60zł. Więc powinno być za darmo... Nie rozumię co zrobiłam źle...?

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

Halfrunt
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Upewnij się, że konto z którego piszesz i te na którym kupiłaś jest tożsame i widnieje informacja że jesteś w smart. Podaj link do ofert zobaczymy, gdyż może być tak, że nie każda forma dostawy jest w smart. 

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@25770529 na koncie, z którego piszesz nie masz aktywnej usługi Smart! dlatego też dostawa była płatna. Wygląda na to, że aktywowałaś usługę na innym koncie. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

25770529
#1 Nowicjusz

Ale ja mam tylko 1 konto na Allegro.

oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@25770529 @Wiele osób ma więcej niż jedno konto i nawet o tym nie wie. 
Rekordzista tu z forum którego pamiętam miał osiem różnych kont a zarzekał się na wszystko, że ma tylko jedno. 

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@25770529 

Skontaktuj się z nami przez formularz kontaktowy, sprawdzimy ile masz kont na Allegro.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

25770529
#1 Nowicjusz

Dziękuję za informację. Właśnie skontaktowałam się przez formularz i czekam na e-mail. Zupełnie nie pamiętam żebym zakładała konto, ale możliwe, że przy ściąganiu aplikacji założyłam i sobie to konto było bezwiednie otwarte i pewnie nacisnęłam że chcę smarta sądząc że mnie przekieruje do logowania, a tu udało się, więc nie poznając że to moje konto, wylogowałam się i zalogowałam na to które mam od 8 lat... Tylko ciekawe jeśli mam to drugie konto to do jakiego emaila będzie przypisane...? Chyba do innego, raczej do tego samego nie dałoby się przypisać, bo nie pamiętam hasła...

Zobaczę co tam będzie w odpowiedzi w e-mailu. Jeszcze raz bardzo dziękuję, bo sama  nie wpadłabym na to że mogę mieć drugie konto.

Pozdrawiam serdecznie!

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Najczęściej założenie nowego konta następuje przez gogle lub twarzoksiążkę

oznacz moderatorów