anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Oszczędnosci SMART

lesyeuxvert
#7 Wielbiciel#

Cześć.

Gdzie tu mogę znaleźć informację ile zaoszczędziłam na dostawach mając SMARTa?

Pozdrawiam.

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

Knowhere
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów

lesyeuxvert
#7 Wielbiciel#

Dziękuję 🙂 Tak myślałam, że to będzie kilka ładnych stówek 🙂 

oznacz moderatorów

Knowhere
#21 Demiurg#

@lesyeuxvert Proszę:) Nie wiem z jakiego okresu jest to zliczane, ale najprawdopodobniej z ostatnich ok. 2 lat (przynajmniej u mnie to się zgadza co do grosza, patrząc po zakupach wstecz do listopada 2018 - @_HolaOla_ dobrze mi się wydaje, czy się mylę?🤔).

"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Knowhere Nie mogę tego potwierdzić, bo masz aktywowany SMART raczej na innym koncie niż to, z którego tutaj piszesz, ale generalnie oszczędności na przesyłkach są liczone od daty aktywacji SMARTa na danym koncie. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Knowhere
#21 Demiurg#

@_HolaOla_ Ale ja nie mam innego konta😁

No nie jest od aktywacji smarta, bo pomiędzy dwoma rocznymi pakietami miałem prawie rok przerwy i jak wyżej pisałem, z drugiego pakietu są podliczone wszystkie smartowe wysyłki jakie mam w zakładce "kupione" do listopada 2018 włącznie (prócz jednej jeszcze starszej z bodaj września tegoż roku). Gdyby doliczyć poprzedniego smarta, to powinna być większa kwota niż ta, która jest.

"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

Specjalnie dla Ciebie @Knowhere zgłębiłam się dokładniej w ten temat i wiem już, że podsumowanie oszczędności na Allegro Smart! w przeglądarkach, a dokładniej w zakładce Moje Allegro jest dostępne od 5 września 2019 roku. Widoczne tam kwoty to sumy zaoszczędzonych środków ze wszystkich posiadanych pakietów i są one przeliczane raz dziennie, zawsze w nocy. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

xyz96
#21 Demiurg#

Moim zdaniem nic nie zaoszczędziłaś, bo za Smart płacisz, a pozostałe koszty wysyłek Smart są ukryte w cenie przedmiotów. Ci co nie mają Smart tracą na tym jeszcze więcej.

oznacz moderatorów