Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć,
od jakiegoś czasu nie jestem w stanie kupować za pomocą 1 kliknięcia, czyli opcji Kup i Zapłać. Karta jest ważna i podpięta prawidłowo. Sprawdzałam na różnych produktach więc to nie kwestia wyłaczonych z takiej obsługi kategorii produktu. Wcześniej 3-mc temu opcja działała poprawnie. Co może być przyczyną?
@sylwiaschlegel Cześć. 🙂 A co dokładnie się dzieje, czy pojawia się jakiś komunikat? Czy w ogóle nie widzisz przycisku "Kup i zapłać"?
Powinno być "Kupuję i płacę" https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/sposoby-zakupow/kup-teraz-oraz-kupuje-i-place-jak-szybko-kup...
czyli jedno klikniecie, bez żadnego potwierdzania itp. Tak to działało
@sylwiaschlegel A teraz nie widzisz tego przycisku? Wyślij mi zrzut ekranu.
@sylwiaschlegel Podsumowanie wygląda w ten sposób, sprawdzisz tam wszystkie dane i wtedy kupujesz przedmiot.
No właśnie to nie to samo, czyli coś się zmieniło w portalu? Czy jest jakaś opcja aby to sobie włączyć?
@sylwiaschlegel Przykro mi, ale nie ma możliwości personalizacji działania funkcji
@sylwiaschlegel u mnie to działa w aplikacji, sprawdź czy masz aktualną wersję 🙂
@kostas11 aplikacja aktualna, właśnie u części działa a u innych nie 🙂 Nie wiem co może mieć na to wpływ...