Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć! Moja praca uniemozliwia mi spedzanie w dzien w moim mieszkaniu w bloku czasu w oczekiwaniu na kuriera, paczkomaty stały się wybawieniem. CO się zmieniło w ciągu miesiąca? Coś tam chciałem pozamawiać po świetach i wszyscy mi znani sprzdawcy dają opcję TYLKO KURIER, nawet za dopłatą nie ma PACZKOMATU - to jakaś wojna ALLEGRO?
To nie przypadek. Nie dawno jak zamawiałam folie czy koperty bąbelkowe smartowym kurierem to zawsze przychodziło poxtexem. Ostatnie kilka zakupów przychodziło DPD. Wywalili pocztexa gdzie się dało. A ja mam pocztę za oknem równiótko po przeciwnej stronie ulicy, naprawdę to wolę...
@AnnaG-Antyki gdzieś od dóch tygodni poczta wraca do łask ( kosztem UPS) . Tak to przynajmniej u nas wygląda
U mnie nie. Właśnie z ciekawości zrobiłam 3 zakupy z kurierem i wszystko DPD. I znów muszę dla MOJEGO CHO.LER.EGO dobra siedzieć w domu i czekać na kuriera aż zadzwoni że nie może trafić. Potem czekać na niego na ulicy aż łaskawie podjedzie. Listonosz czy kurier z pocztexu zawsze trafia. A gdyby mnie nie było to wyprawa na pocztę zajmuje mi dwie minuty. To szybciej niż babranie się z DPD ale Allegro wie lepiej.