anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Pomimo aktywnego smarta i koszyka na kwotę 40 zł nie mogę skorzystać z darmowej dostawy

MAMY ROZWIĄZANIE!
gabrysia2525
#8 Zapaleniec#

Wszystko zrobiłam tak jak trzeba sprzedający ma włączona opcję Smart koszyk na 42 zł a i tak pokazuje mi że brakuje mi do darmowej dostawy. Coś się zmieniło w allegro smart? 

oznacz moderatorów
12 ODPOWIEDZI 12
LEW433
#21 Demiurg#

Nic, daj link. Wybierasz dobrą metodę dostawy.

oznacz moderatorów
gabrysia2525
#8 Zapaleniec#

Tak, dostawa do paczkomatu, paczka rozmiar s max m a mimo to pokazuje mi że muszę dobrać jeszcze przedmiotów. Nawet jak przeszłam do płatności tą samą informacja się pojawiła 

oznacz moderatorów
Kaliope_Brzeg
#21 Demiurg#

@gabrysia2525  Może nie wszystkie produkty w koszyku są z opcją Smart.

#8 Zapaleniec#

Są wszystkie 

oznacz moderatorów
Kaliope_Brzeg
#21 Demiurg#

@gabrysia2525

Dziwne 😊  Musiałabyś podrzucić tutaj linki do tych przedmiotów.  A wszystkie przedmioty mają paczkomat w opcjach dostawy?

#8 Zapaleniec#

https://allegro.pl/oferta/kojacy-zel-micelarny-do-twarzy-180-ml-avon-nutra-9340655496

Wrzucam link do jednego z przedmiotów tego sprzedawcy 

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@gabrysia2525 prześlij proszę jeszcze zrzut ekranu z formularza płatności i dostawy, na którym widoczne będzie, że zamówienie powinno być Smart! a nalicza się koszt dostawy. 
Jeśli nie chcesz, żeby zrzuty były widoczne na forum, możesz je przesłać na adres spolecznosc@allegro.pl 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów
gabrysia2525
#8 Zapaleniec#

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@gabrysia2525 dziękuję, prześlę to do działu technicznego i dam znać, gdy otrzymam odpowiedź!

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@gabrysia2525 już rozumiem co się stało 🙂 
42,59 zł to kwota zamówienia z przesyłką (8,99 zł), a żeby zamówienie było w ramach Smart! to koszt zamówienia (bez dostawy) musi wynieść 40 zł. Więc brakuje 6, 40 zł, żeby dostawa była w darmowa w ramach Smart! 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów
gabrysia2525
#8 Zapaleniec#

O matko faktycznie! Ja nie mogę to zawsze się tak wyświetlało? Dobra już o nic nie pytam 🤦 dziękuję za pomoc 

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@gabrysia2525 tak 🙂 każdemu może się zdarzyć pomyłka, a jak będziesz miała jakieś pytania to śmiało, jesteśmy tutaj, żeby wyjasniać takie sprawy 🙂
Cieszę się, że mogłam pomóc i miłej niedzieli 🌞

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów