Dzień dobry. Wcześniej przeczytałem, że po dwóch tygodniach od rezygnacji z allegro smart miałem dostać zwrot niewykorzystanych pieniędzy za darmowe przesyłki. Ale nie dostałem. Dodałem dwie obrazy, żeby wiedzieć o co mi chodzi. Czemu jeszcze nie dostałem zwrot i czy napewno dostanę zwrot?
@Client:46205367 Nie dostaniesz 😂
Kwota która Ci się wyświetla to są środki "zaoszczędzone" których nie wydałeś na dostawy - jeśli ich nie wydałeś to na jakiej podstawie Allegro miałoby Ci je zwracać?
Bo na podstawie tego co piszę na obrazie z rzutu ekranu.
A co tam dokładnie jest napisane bo my obrazków nie widzimy:)
@Client:46205367 Pytałeś o to już wcześniej i wszystko Ci wytłumaczyliśmy.
To jest kwota której nie wydałeś.
Te pieniądze są już dawno na Twoim koncie bo ich nie wydałeś na dostawy.
Czego nie rozumiesz?
@komis-bell myślę, że pytającemu chodzi o zapis, który jest poniżej informacji o zaoszczędzonej kwocie - "Potwierdzamy anulowanie Allegro Smart...." 🙂
Wszystkie obrazy są już widoczne.
Dzień dobry @Client:46205367! Kwoty zaoszczędzonej na dostawach w ramach Smart! nie otrzymasz, ponieważ tak jak wyjaśnił komis-bell, są to środki, które wydałbyś na dostawę, gdybyś nie korzystał ze Smart! Jeśli chodzi o zwrot po zrezygnowaniu ze Smart!, otrzymałeś proporcjonalny zwrot (1 zł), ponieważ okres wypowiedzenia minął 26 lutego o 23:59, w związku z czym zwrot dotyczy okresu 26.02.2026-27.02.2026 (do kiedy miałeś wykupioną usługę).