anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z darmowym zwrotem przy aktywnym Smart

danektrzeci
#8 Zapaleniec

Dzień dobry. Próbowałem zwrócić w terminie zakupiony towar wraz z pakietem samart. Przez próbie zwrotu pojawi się komunikat ,że przewoźnik nie mógł wygenerować etykiety i mogę wybrać inną płatna formę. Pierwszy produkt zgłosiłem do Allegro ale już czekam dłużej i minął termin zwrotu. Zero kontaktu z allegro. Ten problem tylko u mnie czy innym też się pojawia?

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

RaBarbar_ka
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@danektrzeci podaj proszę numer zamówienia, którego dotyczy ta sprawa. 

Basia
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

danektrzeci
#8 Zapaleniec

29b504b0-a5ec-11f1-aecb-47b2e80c65b4

oznacz moderatorów

danektrzeci
#8 Zapaleniec

4268dc40-a4aa-11f1-984b-8505c64e9f91

oznacz moderatorów

RaBarbar_ka
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@danektrzeci zweryfikuję temat i wrócę do Ciebie z odpowiedzią. 

Basia
oznacz moderatorów

RaBarbar_ka
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@danektrzeci wracam z informacjami 🙂  Wygląda na to, że podałeś nieprawidłowy numer telefonu - dlatego pojawiał się komunikat błędu. Możemy wygenerować etykietę Poczty Polskiej - czy odpowiada Ci ta opcja? 

Basia
oznacz moderatorów

danektrzeci
#8 Zapaleniec

W jaki sposób podałem zły numer telefonu skoro jest 1 numer przypisany do konta Allegro od ponad 20 lat.  Jeśli nawet to dlaczego bezpłatna forma zwrotu jest niedostępna?

Dlaczego Poczta Polska? Chcę zwrócić w paczkomacie gdyż tak mi jest najwygodniej.

Ponadto, termin zwrotu 1 paczki już minął - nie będzie z tym problemu?

oznacz moderatorów

RaBarbar_ka
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@danektrzeci wybacz, wprowadziłam zamieszanie - to sprzedający wprowadził nieprawidłowy numer telefonu, dlatego pojawił się problem. 
Obecnie na koncie masz aktywną etykietę zwrotu Poczty Polskiej, ale jeśli nie odpowiada Ci ta metoda, postaram się ustalić możliwość nadania paczki w inny sposób. 

Basia
oznacz moderatorów

danektrzeci
#8 Zapaleniec

Wydaje mi się , że piszę Pani nieprawdę. Teraz ponownie jest problem ze zwrotem. Chcę mi Pani powiedzieć że 3 rózne zakupy u trzech różnych dostawców i wszyscy wpisuje błędny numer telefonu?

Proszę o wygenerowanie etykiety do paczkomatu, a nie jak ostatnio Pocztex. Nie chcę mi się kolejny raz stać w kolejce na poczcie. 

Proszę rozwiązać ten problem. Nie po to place za Smarta aby przy każdym zwrocie pisać elaboraty na forum.

Podeje numer zwrotu

oznacz moderatorów

danektrzeci
#8 Zapaleniec

760cc7b1-ac56-11f1-8a91-333d15921a20

oznacz moderatorów