Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie mogę wysłać produktu jako zwrotu ponieważ ma niestandardowe wymiary do wysyłki w Allegro smart. Proszę o wygenerowanie nowej etykiety lub zamówienie kuriera z etykietą.
Wymiary paczki to 160x100x50 cm.
Adres dostawy: P.P.H.U. LUCA CICHOSZ LUCYNA
Przemysłowa 8
11-200 Bartoszyce
Polska
Waga paczki: 26 kg
Tel kontaktowy: (edycja)
Dzień odbioru: wtorek 14.10.25
@agacinqo nasz doradca wygeneruje dla Ciebie potrzebną etykietę, ale skontaktuj się proszę z nami przez ten formularz kontaktowy. Tutaj na forum, nie mamy takiej możliwości.
Dziękuję za inf. Próbuje poprzez formularz kontaktowy ale nie udało mi się do tej pory uzyskać wygenerowania etykiety. Już kilka razy próbowałam i AI nie odp i nie uzyskałam etykiety? W jaki sposób mogę ją uzyskać? Proszę o szczegółowe instrukcje?
Takie wiadomości wysłałam już kilkukrotnie i odp jest instrukcja że doradca zamówi etykietę… ale jak skontaktować się z doradcą smart? W formularzu kontaktowym wyskakuje jedynie kontakt z AI??
@agacinqo co dokładnie się dzieje, gdy klikniesz w przycisk "nie chcę już nic dodawać"?
Nic się nie pojawia wyskakuje brak możliwości kontaktu telefonicznego żeby zamówić etykietę u doradcy smart..
Proszę o kontakt z doradcą smart telefonicxny
@agacinqo czy możesz pokazać mi to na zrzucie takich jak dodałaś w poprzednich wiadomościach?