anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem ze zwrotem paczki niestandardowe wymiary

agacinqo
#7 Wielbiciel

Nie mogę wysłać produktu jako zwrotu ponieważ ma niestandardowe wymiary do wysyłki w Allegro smart. Proszę o wygenerowanie nowej etykiety lub zamówienie kuriera z etykietą.

Wymiary paczki to 160x100x50 cm.
Adres dostawy: P.P.H.U. LUCA CICHOSZ LUCYNA
Przemysłowa 8
11-200 Bartoszyce
Polska
Waga paczki: 26 kg
Tel kontaktowy: (edycja)
Dzień odbioru: wtorek 14.10.25

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

_HolaOla_
Moderatorka Allegro Gadane

@agacinqo nasz doradca wygeneruje dla Ciebie potrzebną etykietę, ale skontaktuj się proszę z nami przez ten formularz kontaktowy. Tutaj na forum, nie mamy takiej możliwości. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

agacinqo
#7 Wielbiciel

Dziękuję za inf. Próbuje poprzez formularz kontaktowy ale nie udało mi się do tej pory uzyskać wygenerowania etykiety. Już kilka razy próbowałam i AI nie odp i nie uzyskałam etykiety? W jaki sposób mogę ją uzyskać? Proszę o szczegółowe instrukcje?

oznacz moderatorów

agacinqo
#7 Wielbiciel

IMG_7971.png

oznacz moderatorów

agacinqo
#7 Wielbiciel

Takie wiadomości wysłałam już kilkukrotnie i odp jest instrukcja że doradca zamówi etykietę… ale jak skontaktować się z doradcą smart? W formularzu kontaktowym wyskakuje jedynie kontakt z AI??

oznacz moderatorów

_HolaOla_

@agacinqo co dokładnie się dzieje, gdy klikniesz w przycisk "nie chcę już nic dodawać"? 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

agacinqo
#7 Wielbiciel

Nic się nie pojawia wyskakuje brak możliwości kontaktu telefonicznego żeby zamówić etykietę u doradcy smart..

oznacz moderatorów

agacinqo
#7 Wielbiciel

Proszę o kontakt z doradcą smart telefonicxny

oznacz moderatorów

_HolaOla_

@agacinqo czy możesz pokazać mi to na zrzucie takich jak dodałaś w poprzednich wiadomościach? 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

agacinqo
#7 Wielbiciel

IMG_7972.png

oznacz moderatorów