Nie działają 3 darmowe miesiące Disney
Udało się zweryfikować?
@Client:93277518 Zweryfikowałam sprawę i doradca skontaktuje się z Tobą mailowo, aby to wyjaśnić.
@Client:93277518 czekamy jeszcze na informacje. Damy znać jak tylko będziemy mieć dalsze wieści.
Dostałam maila o treści:
| Cześć Patrycja, | |
|
Cześć @aviridis, napisz proszę do nas w tej sprawie przez ten formularz.
Dzień dobry. Od tygodnia próbuje aktywować kod. Poprzez Linka otrzymanego w mailu dotyczącego promocji smart próbuje odebrać kod i zawsze jest komunikat „Coś poszło nie tak”.
Cześć @Janko_2004, napisz proszę do nas w tej sprawie przez ten formularz.
Nasi doradcy powinni zweryfikować Twój problem 🙂
Kiedyś wyświetliło mi sie ze jak przedłuże allegro Smart to dostane jakiś kod na Disney channel na chyba 3 miesiące za darmo przedłużyłem 3.12.25 ale kodu nie widzę. Dlaczego?
@damian7557 nie każde konto jest zakwalifikowane d tej promocji, jeśli Twoje jest, otrzymasz od nas wiadomość e-mail, a link do aktywacji znajdziesz w tej zakładce.
Dzień dobry. Miałam maila, że za przedłużenie smart! otrzymam 3 miesiące na Disney+, ale po dokonaniu przedłużenia konta nić do mnie nie przyszło... Czy mogę prosić o pomoc? Dzięki
Dzień dobry @chanelle5! Jeśli nie widzisz linka do aktywacji Disney+ w tej zakładce, napisz proszę za pomocą formularza i podaj, kiedy otrzymałaś e-mail o tym bonusie. Doradcy będą mogli Ci pomóc.
Mignęłami informacja o możliwości przedłużenia Allegro Smart z dostępem do platformy Disney za darmo (nie pamiętam przez jaki okres). Niestety nie mogłam wtedy przedłużyć, a teraz już takiej opcji nie mam.. przegapiłam temat? Allegro smart kończy mi się za 2 tygodnie.
@sznurowki ta promocja jest skierowana dla konkretnych kupujących, więc jeśli Twoje konto zostanie zakwalifikowane, to otrzymasz e-mail, a w Twojej zakładce pojawi się link do aktywacji Disney+.
Dostałem maila o dostępności kodu, jednak podłączanie nie przeszło pomyślnie.
Teraz wróciłem do tematu i nie mam już tego kodu w zakładce Smart! Bonusy
Co zrobić aby uzyskać kod do Disney+?
@nulainion napisz proszę w tej sprawie za pomocą formularza, Doradcy będą mogli Ci pomóc.