Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Obecnie do 24 grudnia Allegro Smart! jest dostępne dla przedłużających w niższej cenie:
Tak się składa, że ważność mojego konta upływa 6 grudnia 2020, a więc w okresie promocyjnym.
Zastanawiam się, czy w tej sytuacji przy automatycznym przedłużeniu pakietu przedłuży się on w cenie regularnej czy w cenie promocyjnej? Kartę mam podpiętą, żeby nie musieć podejmować dodatkowych kroków, ale jeśli miałbym ponosić 20% wyższy koszt, to byłaby stosunkowo wysoka cena za taką automatyzację.
Przy próbie ręcznego zakupienia pakietu okres obowiązywania pakietu z kolei obcina mi o jeden dzień (co akurat byłbym w stanie przeboleć 🙂 😞
W regulaminie usługi nie znalazłem jednoznacznej odpowiedzi na swoje pytanie.
W kwestii przedłużenia: Opłata za kolejny Okres Rozliczeniowy, w sytuacji, o której mowa w ust. 7 i 8 powyżej, pobierana jest pierwszego dnia kolejnego Okresu Rozliczeniowego następującego po Okresie Rozliczeniowym, za który Usługa została opłacona.
Czy ktoś mógłby rozwiać moje wątpliwości?
@kruger_krk Z pewnością jak zapłacisz teraz, to się przedłuży od 6 grudnia na rok w cenie promocyjnej.
Na załączonym screenie jest informacja o przedłużeniu od 5 grudnia, nie od 6 - ale właśnie bardziej mnie zastanawia w jakiej wysokości będzie automatyczne obciążenie karty podczas obowiązywania promocji 🤔
@kruger_krk W Twoim przypadku również obowiązuje kwota promocyjna, czyli 39 zł.