anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Przedłużenie Smart

Client:103056022
#7 Wielbiciel#

Szukając na forum informacji o przedłużeniu Allegro Smart znalazłam że nawet jeżeli przedłużę miesiąc wcześniej zanim wygaśnie to czas abonamentu się akumuluje tzn że do pozostałego miesiąca doliczy sie nowe 12 miesięcy i łącznie będzie 13. Natomiast tak się nie stało, wykupione zostało dzisiaj i ważne jest do 24.09.2024 a więc jestem miesiąc stratna. Da się to jakoś odkręcić? Albo naprawić?

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

LEW433
#21 Demiurg#

Nie da się wcześniej niż 15dni przed końcem wykupić następnego, a jak wykupisz w czasie wypowiedzenia 14dni po zakończeniu aktywnego aktualnego Smarta to się przedłuża i liczy się od dnia końca aktywnego.

oznacz moderatorów

Client:103056022
#7 Wielbiciel#

Miałam do 29.10, a wykupiłam dzisiaj więc chyba się jednak da wcześniej. I przedłużyło mi od daty dzisiejszej, a nie październikowej. Dlatego pytam czy da się coś z tym zrobić, cofnąć albo anulować to przedłużenie?

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Nie przedłużyliśmy usługi, ponieważ może być aktywna maksymalnie 12 miesięcy i 15 dni do przodu   ale możesz zrezygnować: https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/rezygnacja-z-allegro-smart/jak-zrezygnowac-z-allegro-smart-i...

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg#

@Client:103056022 może wykupiłeś na innym koncie?

oznacz moderatorów