anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Przedłużenie ważności Smart kod z żabki

tgrzebien
#7 Wielbiciel

Chciałem dzisiaj użyć kodu z żabki na przedłużenie ważności Smart o rok. Kod ważny do 28.02. Po wbiciu kodu na stronie allegro.pl/smart/kod dostałem wiadomość że nie mogę przedłużyć konta, więc złożyłem wniosek o zakończenie Smart, jednak dostałem info że Smart ważny do 3 marca i do tego czasu nie mogę użyć kodu. Co zrobić żeby nie stracić tego kodu? Wiem że można założyć nowego maila i tam go wbić, ale chcę mieć porządek w transakcjach. Często też szukam w moich zakupach różnych rzeczy i wtedy będę miał bałagan skacząc po kontach. 

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

matt_rose
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Cześć @tgrzebien, tak jak napisałeś, kod nagrody jest ważny do 28 lutego 2026 r. Po upływie tego terminu  kod traci ważność i nie będzie już mógł zostać aktywowany. Widzę, że skontaktowałeś się z nami w zgłoszeniu o numerze 59193573. Nasz konsultant wkrótce skontaktuje się z Tobą 🙂

Mateusz
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów

tgrzebien
#7 Wielbiciel

Wiem że straci ważność, ale ja chciałem go aktywować u siebie na koncie. Prosiłbym o wcześniejsze rozwiązanie umowy,żebym mógł aktywować kod. W przeciwnym razie stracę pieniądze na niego wydane 

oznacz moderatorów

Eearl
#7 Wielbiciel

Proszę Pana o kontakt w tej sprawie przez dowolne z moich ogłoszeń na allegrolokalnie.

oznacz moderatorów