anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Rabat 50% po zakupie

Aga-2928
#8 Zapaleniec

Witam. Wczoraj kupiłam rzecz za 109zł. Dzisiaj ma dojść a sprzedawca w ramach Black week obniżył ta rzecz na 55 zł. Czy można zwrócić jeszcze nie odebrana rzecz i kupić za 55? Trochę źle się z tym czuje no ale 5 dyszek w kieszeni 😅

oznacz moderatorów
25 ODPOWIEDZI 25

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@AnnaG-Antyki  ja mam chyba ten trzeci rodzaj konta😉

KOGIEL_T_0-1763719069963.png

(konto prywatne)

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@KOGIEL_T  Ale przecież nie o tym mowa. To to sobie sam zaznaczyłeś. Mówiłam o tym, że klient kupując z konta prywatnego nigdy nie ma opcji anulowania zakupu, bo tam nie ma takiej opcji. To jest tylko na firmowym. A za znikającą opcję anulowania zamówienia na firmowym nie może odpowiadać jak sugeruje moderatorka brak ustawienia warunków zwrotu, bo tam bez tego w ogóle nie da się wystawić oferty. 

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@AnnaG-Antyki  Status oczywiście zaznaczyłem sam, ale te  czerwone pod spodem, to nie ja zrobiłem, czyli prawdopodobnie klient anulował te zamówienie, bo jak zrobi zwrot, to mam tak

KOGIEL_T_0-1763719850445.png

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@KOGIEL_T Nie klient. Tylko Allegro anulowało gdy minął mu termin płatności. Takiego anulowania opłaconego zamówienia na koncie prywatnym nie znajdziesz. 

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@AnnaG-Antyki  oki, ja myślałem, że to klient anulował, bo tylko raz tak miałem😉, a z poziomu kupującego, to nie zwracam uwagi, czy jest, czy nie ma bo nie korzystam z takich opcji

oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Aga-2928 można o ile to towar bez wyłączenia zwrotu i trzeba się liczyć z tym że niektóre nieodebrania paczki są płatne i potrącić ci może ze zwrotu kasę

oznacz moderatorów