anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Rezygnacja ze smarta. Jakie są warunki?

MAMY ROZWIĄZANIE!
witus31
#9 Pomysłodawca

Witam. Jeśli zrezygnuję ze SMARTa a mam go opłaconego jeszcze na 4 miesiące to dostanę jakiś zwrot za niewykorzystane miesiące? Jest jakiś okres wypowiedzenia/ karencji? Czy jak zrezygnuję dziś to już jutro będę mógł znowu go wykupić? 

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3
AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Jakis zwrot dostaniesz w ciągu dwóch tygodni, przeliczają to na ilosć niewykorzystanych dni. 

A wykupić ponownie bedziesz mógł dopiero jak minie okres wypowiedzenia. Było 2 tygodnie. Ostatnio coś sie chyba zmieniło jak mnie pamieć nie myli i chyba jest tydzień. Jednak głowy nie dam.

Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@AnnaG-Antyki okres wypowiedzenia to wciąż 14 dni 🙂 

@witus31 w tym artykule znajdziesz szczegółowe informacje. 
Gdy zrezygnujesz z Allegro Smart!, zwrócimy Ci pieniądze na rachunek, z którego została opłacona usługa. Zwrot znajdziesz na swoim koncie najpóźniej w ciągu 17 dni, w zależności od wybranej metody płatności. W tym samym czasie dostaniesz od nas fakturę korygującą. 
Jeśli nie jest to Twoja pierwsza subskrypcja lub jeśli minęło 14 dni od wypowiedzenia – kwotę zwrotu obliczymy proporcjonalnie do czasu świadczenia usługi.
Uwzględnimy też wybraną przez Ciebie opcję płatności za Allegro Smart!

Monika
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów
AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

A rzeczywiście ciut się pośpieszyłam ale jednak sobie tego nie przyśniłam. Od 2-go marca okres wypowiedzenia będzie trwał 5 dni 🙂