anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Rozmowa ze sprzedawcą

Client:102696637
#1 Nowicjusz#

Rok temu na Allegro kupowałam kamerę Judasz od sprzedawcy który kilkakrotnie wysłał mi produkty zepsute i nie chciał zwrócić mi pieniędzy Allegro projekt wysłało mi wtedy pieniądze ponieważ sprzedawca wysłał mi tylko część pieniędzy uznając że reszty mi nie wyśle . Później sprzedawca zastraszał mnie że poda moje dane na internet i tak zrobił. Potrzebuję rozmowy ze sprzedawcą zwróconej kamery . 

Po zwróconych mi pieniądzach kupiłam taką kamerę u innego sprzedawcy z którym również miałam problem i nie chciał mi zwrócić pieniędzy za wysyłane uszkodzone przedmioty. Potrzebuję zgłosić sprawę na policję o upublicznianie moich danych na internecie i o zniesławienie. Rozmowy są mi niezbędne do przedstawienia na komendzie policji. 

O sprawie pisałam również z allegro project wtedy i zwracam się z prośbą o przesłanie wszystkich rozmów tzn z dwoma sprzedawcami oraz z allegro project o danych sytuacjach jak można.

Bardzo proszę o pomoc. 

Moje dane adresowe dokładne zostały udostępnione w internecie oraz nr telefonu. 

Jak wchodzę wiadomości Allegro pokazuje mi tylko wiadomości do 5 miesięcy wstecz. W zwrotach mam dane od dwóch sprzedawców od których kupowałam zepsute kamery. 

Proszę o pomoc

Kamila [edycja]

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

darwik-firma
#12 Orędownik#

na listach przewozowych jest nr i dane sprzedawcy o  ile jeszcze je masz

oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg#

@Client:102696637 Wiadomości znajdziesz na skrzynce mailowej - nie ma możliwości przywrócenia ich do centrum wiadomości.

Chyba, że rozmowy były prowadzone w dyskusji - https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/dyskusje

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Client:102696637 przykro mi, jednak my również możemy wygenerować tylko zestawienie wiadomości jakie są dostępne w Centrum wiadomości. W przypadku zarchiwizowanej już korespondencji możesz ją znaleźć w powiadomieniach e-mail jakie wysyłamy po każdej wysłanej i otrzymanej wiadomości. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów