anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

[ROZWIĄZANY] Udział w loterii

MAMY ROZWIĄZANIE!
bubanga
#2 Obserwator#

Cześć, wytłumaczy mi ktoś jak wyrazić wzięcie udziału w aktualnie trwającej loterii Allegro?

W zasadach loterii pisze, że trzeba wyrazić zgodę na wzięcie udziału no ale gdzie? Nie pamiętam, żebym gdzieś wyrażał zgodę a może też nie przeczytałem dokładnie i ją wyraziłem ale w takim razie gdzie mogę sprawdzić stan mojej zgody? W teorii powinna być też opcja, żeby cofnąć zgodę.

Przeczytałem regulamin loterii , a konkretnie paragraf 2, zacytuje:

"

§2 WARUNKI UCZESTNICTWA W LOTERII

1. Loteria trwa od dnia 29.09.2023 r. do dnia 05.03.2024 r. (czas od początku trwania Loterii do dnia, w którym kończy się postępowanie reklamacyjne), przy czym możliwość dokonywania Zgłoszeń i realizacji Zadań dostępna jest w okresie od 02.10.2023 r. do 12.11.2023 r. włącznie.

2. Podstawowymi warunkami uczestnictwa w Loterii są:

a. Posiadanie konta użytkownika w serwisie Allegro

b. Posiadanie aktywnej usługi Allegro Smart! dowolnego typu

c. Dokonanie Zgłoszenia

1. Każda osoba spełniająca warunki opisane w ust. 2 pkt a i b powyżej, która chce wziąć udział w Loterii powinna w okresie od 02.10.2023 r. do 12.11.2023 r. włącznie:

a. Wejść na Stronę

b. Dokonać Zgłoszenia w części Strony nazwanej „Strefa Uczestnika”, poprzez:

• złożenie oświadczenia:złożenie oświadczenia: “Oświadczam, że mam ukończone 18 lat i nie jestem osobą wykluczoną z udziału w loterii na podstawie §1 ust. 13 regulaminu loterii. Potwierdzam zapoznanie się z regulaminem loterii.”
  • Kliknięcie przycisku potwierdzającego zgodę na udział w Loterii
  1. Możliwość dokonania Zgłoszenia nie jest udostępniona dla osób, które nie spełniają warunków opisanych w ust. 2 pkt a i b.

2. Po wykonaniu opisanej w ust. 3 procedury, osoba ją wykonująca staje się Uczestnikiem Loterii."

W takim razie gdzie? Wchodzę na Allegro.pl, klikam "Ctrl + F" i szukam frazy "Strefa Uczestnika", nie ma... irytuje mnie to bo faktycznie nigdzie nie ma tego linku podanego, ani pod adresem:
https://allegro.pl/smart/loteria

Pozdrawiam

PS. Udało mi się znaleźć inny temat, szkoda, że strona nie informuje, że wyraziłem zgodę na udział 

oznacz moderatorów
1 ODPOWIEDŹ 1
ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@bubanga Cześć. 🙂 Widzę, że znalazłeś już odpowiedź, ale dodam jeszcze informację gdyby do tego tematu trafił inny zainteresowany użytkownik.

Jeśli na stronie https://allegro.pl/smart/loteria nie widzicie zgód do zaznaczenia, to znaczy, że już to zrobiliście. 

ko_alka_0-1696857122896.png

oznacz moderatorów