Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj dokonałam zakupów u jednego sprzedawcy na kwotę ok 80 zł. Przy każdej aukcji jest zaznaczona oferta SMART. Natomiast przy finalizacji zakupu, dolicza dostawę ok 12 zł. Gdy wróciłam do aukcji, doczytałam, że u tego sprzedawcy darmowa dostawa jest powyżej 110 zł. I to jakby rozumiem, tylko czemu w zw z tym jest zaznaczona opcja SMART , która gwarantuje darmową dostawę powyżej 40 zł
@asik71 Przyczyn może byc wiele....np sptrzedawca ma źle ustawione cenniki, np łączna kwota za wysyłkę przekracza 40PLN ( to wyłącza smarta), np jest smart ale różny np kupiłaś na jednej aukcji ze smartem paczkomaty a na innej ze smartem kurier - to też się wyklucza... itp itd..
@pinsplash Bry Wieczór ! 😊
@Kaliope_Brzeg Bry! przygotowana do przedwigilijnego wysyłkowego szaleństwa?
@asik71 Zawsze wrzucaj zakupy po kolei do koszyka i obserwuj koszty dostawy 😊
@pinsplash Mam nadzieję, że szczyt szaleństwa już za nami 😂
@Kaliope_Brzeg Raczej nie, zostały jeszcze dwa dni przynajmniej..
@pinsplash Szczerze mówiąc już mam dość 😂 Co jak co ale czytelnictwo w czasach pandemii ma się coraz lepiej.
@Kaliope_Brzeg Potwierdzam, na mnie zarobiło Bo**to - odebrałem chyba z 20 książek 😄 plus te które kupuję hobbistycznie ( antykwariat)
ok, dzieki
@asik71 Nie przeczytałaś dokładnie warunków dostaw Smart.
40 zł wysyłka paczkomatem ,
Dostawa kurierem
przy zakupie za min. 100 zł od jednego sprzedawcy
Zapewne wybrałaś wysyłkę kurierem.
no własnie nie, zawsze ze wzg wygody wybieram paczkomat
@asik71 Może faktycznie wrzuciłaś kilka rzeczy do koszyka i łączna wysyłka przekroczyła 40 zł.
O tym nie pomyślałam, bardzo dziekuję 🙂