anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Smart promocja darmowe 3 miesiące

MAMY ROZWIĄZANIE!
PabloTrade
#8 Zapaleniec#

Dzie dobry. Aktywowałem darmową usługę Smart na okres 3 miesięcy. Dzisiaj zakupiłem produkt z tą usługą aktywną i transakcja zakończyła się powodzeniem z uwzględnieniem usługi Smart. Chciałem kupić inne produkty i po doborze produktów do przesyłki i kwoty Smart, która jest wymagana do działania usługi ta usługa przestała działać i pojawiła się informacja, że mój Smart wygasł. Usługa była aktywowana na okres 3 miesięcy, który jeszcze nie minął. Proszę o pomoc w tej sprawie. Paweł Wróbel PabloTarde.

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3
LEW433
#21 Demiurg#

Tu jest aktywny: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/allegro-smart

może metody dostawy nie obejmują Smarta.

oznacz moderatorów
Client:44052296
#21 Demiurg#

@PabloTrade 3 miesiące lub 5 przesyłek. Może sprzedawca ma ustawione 1 przedmiot to 1 przesyłka.

oznacz moderatorów
PabloTrade
#8 Zapaleniec#

Kupiłem już całoroczny abonament. Wszyscy sprzedawcy mieli oznaczenie Smart na swoich aukcjach więc nie wiem dlaczego po dołożeniu czegoś do wymaganej kwoty Smart gdzie widniała informacja ile brakuje do kwoty Smart wszystko znikało i kasowało sięi było normalnie z przesyłką mimo przekroczonej kwoty Smart. Twierdzę, że to wina systemu bo nie do końca miałem darmowy okres promocyjny Smart i przestał działać w połowie trwania promocji w taki sposób jak opisałem powyżej i w temacie. Jak Ja coś robię to do końca a nie że działa na pół gwizdka. Zamykam temat.

oznacz moderatorów