Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć,
czy istnieje może coś takiego, że okazjonalnie - aktualnie Święta Wielkanocne włączana jest opcja SMART dla kupujących lub sprzedających, którzy jej nie mają?
@aroks-ao Nie, nie mamy takiej promocji.
serio ?
Nie rozumiem skąd ta wiadomość? Ja tylko zapytałem.
@aroks-ao Dedykowanej dla świąt oferty nie ma , ale jest bardzo podobna - smart na miesiąc za 14,99 zł. To bardzo dobra opcja, taniej nie będzie.
Chociaż Allegro mogłoby wprowadzić specjalną darmową ofertę dostawy w Niedzielę Wielkanocną, za darmo pod warunkiem że zakup, płatność i dostawa będą najpóźniej w Poniedziałek wielkanocny.
Patrząc na Pańskie komentarze widzę, że jest Pan bardzo miłym i pomocnym człowiekiem. Na kilka komentarzy pod moimi wpisami żaden nie był na temat i każdy uderzał wyśmiewczo w moją osobą. W stronę innych osób widzę to samo. No cóż…. takich ludzi też potrzeba. Jednakże w tym okresie radziłbym przyjąć do serca trochę empatii. Wesołych Świąt Panu życzę.
@aroks-ao
a kto Twoim zdaniem miałby za tę "darmową" przesyłkę zapłacić?
To, że nie płacisz za transport, nie oznacza, że jest on robiony charytatywnie. Ktoś musi za to zapłacić. Allegro? oni mają mieć zysk, więc nie. Przewoźnik - też musi zarobić. Sprzedawca - też musi na tym zarobić lub chociaż nie stracić. Więc te koszty zostaną przerzucone na kupujących. Na każdego po trochu. Nie ma nic za darmo.
Podstawa to zrozumieć pytanie. Po przeczytaniu odpowiedzi uznaje że Pan/Pani nie zrozumiała. Także chciałbym zamknąć temat.