anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Smart

Client:107875429
#8 Zapaleniec#

Mam subskrypcję Allegro Start na 1 rok, którą zakupiłem/zakupiłam. Z jakiego prawa anulowaliście ją najpierw u członka Smart Family, a teraz także u mnie? Wcześniej kontaktowałem/am się z obsługą w tej sprawie, a także członek mojej Smart Family, ale nie otrzymałem/am żadnej odpowiedzi od was! Oszukujecie waszych klientów! To skandal!

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Client:107875429 Cześć. Na Twoim koncie obecnie nie ma aktywnej subskrypcji Allegro Smart. Nie widzę również żadnej wiadomości od Ciebie, dlatego proszę o numer korespondencji lub informację, jaką drogą się z nami kontaktowałeś.

Od 3 lipca w ramach Allegro Family nie ma już możliwości dzielenia się darmowymi dostawami i zwrotami w ramach Smarta, informowaliśmy o tym tutaj: https://allegro.pl/pomoc/aktualnosci/sprawdz-do-kiedy-mozna-dzielic-sie-allegro-smart-z-bliskimi-w-a... 

oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec#

Screenshot_20230827_134903_Gmail.jpg

 Oto wiadomość dotycząca mojej subskrypcji z listopada. Powinna ona trwać przez rok, ale ją nielegalnie anulowaliście!

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Tak, pod warunkiem ze Smarta kupiłeś przed 21.11.2022, wszystkim którzy kupili później wygasa z dniem 4,07.2023.

oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec#

Tak, zakupiłam go w listopadzie 2022, a podczas zakupu powiedziano, że Allegro Smart na 12 miesięcy. Dlaczego moja subskrypcja wygasła wcześniej?

oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec#

Rozumiem, że dla członka rodziny anulowaliście darmową dostawę od lipca. Ale na jakiej podstawie anulowaliście ją dla mnie, skoro samodzielnie opłaciłem/opłaciłam ją na 1 rok? Naruszyliście warunki umowy.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Nikt Ci Smarta wykupionego na rok nie wyłączy wcześniej.

oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec#

Rok temu zakupiłam Allegro Smart. Powinien on działać do listopada 2023 roku. Jednak teraz przestał działać, i nie mam dostępu do zakupów z darmową dostawą. Przy zakupie podano informację o subskrypcji na 12 miesięcy. Dlaczego przestała ona działać?

1000016051.jpg

1000016052.jpg

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Client:107875429 Skonsultuję tę sprawę i wrócę do Ciebie z odpowiedzią. 

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Client:107875429 Sprawdziliśmy tę sytuację. Ze smarta zrezygnowałeś 8 sierpnia z poziomu tego formularza: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/allegro-smart#rezygnacja 
Po 14 dniach od rezygnacji wyłączyliśmy usługę na Twoim koncie i zwróciliśmy resztę pieniędzy. 

oznacz moderatorów