Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Próbuję dokonać zakupu towaru. Pomimo wcześniejszych zakupów mam blokadę w postaci niemożliwości dokonania zakupu przez przez brak potwierdzenia płatności przez wiad weryfikującą SMS, każda wymówka jednoznaczna z lizaniem **piiip** dla pisu 🙂 zadna wiad sms nie dociera na moj nr tel.... ***** *** tyle ode mnie ......... ..... 🙂
Człowiek płaci usługę smart, ale nie może zakupić sprzętu, bo firma wspiera reżim 🙂 polecam sznur nie usługi online 🙂 Polityka zawsze idzie z zarobkiem, ale bez przesady .....
wtf
Dzięki za info. Jakieś pytanie masz?
@srocia6677 Zastanów się co piszesz, jeżeli nie docierają sms'y to znaczy że albo zgłosiłaś do Allegro inny numer tel. albo masz w jakiś sposób zablokowane sms'y w telefonie.
I tyle, pisanie głupot nic tu nie zmieni
@br. Mnie bardziej zastanawia, w którym miejscu allegro wymaga weryfikacji płatności poprzez sms. Zapewne chodzi o sms-a z banku i to zapewne tam jest podany nieaktualny nr telefonu.
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
@Knowhere Chyba o weryfikację logowania lub potwierdzenie przelewu 1.01 zł
Banki tego wymagają, a może jeszcze coś innego jest na rzeczy?
ps. Gratuluję tytułu. Automat wyliczający zasługi został naprawiony (chyba ?)
@srocia6677 Skontaktuj się proszę w tej sprawie ze swoim bankiem, ponieważ SMSy potwierdzające płatność z Twojego rachunku nie mają żadnego związku z Allegro. Jeśli chciałbyś natomiast zmienić swój numer telefonu przypisany do Twojego konta w naszym systemie, możesz to zrobić w tej zakładce.
@srocia6677 Czy sms z banku potwierdzają czy nie możesz ustawić na stronie swojego banku, przez internet.