Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupiłem uszczelniacz kasetowy za 140zł przesyłka smart. Przyszedł inny rozmiar ,zrobiłem zwrot odesłałem. Sprzedajacy twierdzi ze odesłałem uszczelniacz który kupiłem wczesniej poł roku temu.Ale tonie prawda i nie może mi tego udowodnic.Otworzyłem spor onswoje ja swoje racje i alegro mnie olało i zakonczyło spor twierdząc ze nie widzi problemu.
Sprzedający ma moje pieniadze oraz towar który zwróciłem.Co robic?
Bo zrobiłeś zwrot a nie reklamowałeś niezgodność towaru z umową teraz to **piiip** zbita nie masz dowodu że w paczce było nie to co trzeba bo nawet zdjęcia nie zrobiłeś. Allegro olalo bo zwróciłeś nie ten przedmiot co kupiłeś a w dyskusji nie przedstawiłeś dowodu. Do tego pewnie nawet nie zglosiles sprzedawcy problemu zaraz po odbiorze tylko zrobiłeś zwrot a dopiero w dyskusji podniosłeś zarzut bo to nie to co zamawiałem.
Coś nie piszesz tu, Allegro Cię olało? a ile trwałą ta dyskusją.
dyskusja trwała
ponad 30dni.
I nie odznaczyłeś jej jako nierozwiązanej wcześniej, dlaczego?
Nie wiedziałem że trzeba jeszcze cos dodatkowo odznaczac. Na **piiip** nigdy nie miałem problemu ze zwrotem.Myslałem że samo otworzenie dyskusji wszystko załatwi.Nie jestem profesjonalistą tylko kupuje okazjonalnie.
To poproś o otwarcie dyskusji.
Dyskusja ponownie otwarta
Opis problemu: Problem nie został wyjaśniony. Kupujący twierdzi, że odesłał prawidłowy przedmiot, sprzedający uważa, że jest to wcześniejszy zakup klienta. Nie jesteśmy w stanie tego rozstrzygnąć. Nie mogę zmusić sprzedawcy, by zwrócił pieniądze, jeśli jego zdaniem przedmiot nie jest tym, który powinien otrzymać. Proszę Państwa w tej sytuacji o ustalenie warunków odesłania przedmiotu do klienta.
PIERŚCIEŃ USZCZELNIAJĄCY PIASTY 12016448B CORTECO
Warto dokumentować to co się zwraca.
@uservv "Ale tonie prawda i nie może mi tego udowodnic"
Nie no jak nie może udowodnić, to musi zwrócić pieniądze.