anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Tańszy smart dla wybranych

angelaaaa19
#9 Pomysłodawca#

Jak wszyscy wiedzą od 27.01 trwa promocja na zakup smarta dla wybranych. Tegoż 27.01 miałam oferte za 39.99zł jednak teraz po tygodniu widze cene 59.90zł.. Spotkaliście sie z czymś podobnym? To normalne że promocja jest 'lotna' i musze to zaakceptować czy jednak powinnam sie gdzieś zgłosić?

oznacz moderatorów
22 ODPOWIEDZI 22

br.
#21 Demiurg#

Nie wszyscy to wiedzą, użytkownik posiadający smarta nie dostaje takich wiadomości.  Promocje się zdarzają, sam się kiedyś załapałem ale potem się kończą, nigdy nie spotkałem promocji  nieograniczonej czasowo.

Czekaj teraz na kolejną promocję.

oznacz moderatorów

angelaaaa19
#9 Pomysłodawca#

Ta promocja trwa do marca, więc nie bardzo rozumiem dlaczego zabrano mi możliwość skorzystania z niej

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

ale to 39,90 nie jest dla nowych kont?

oznacz moderatorów

angelaaaa19
#9 Pomysłodawca#

Dla nowych i tych bez smarta. Mój smart wygasł w grudniu i miałam te 39.90, ale już nie mam

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

To jak miałaś Smarta !!!

oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg#

Dla nowych kont to jest darmowy smart, bodajże  5 zakupów na 3 miesiące. Potem są promocje.

oznacz moderatorów

drekenzes
#18 Luminarz#

@LEW433  napisał(a):

@LEW433  Nie. Promocja obejmuje również konta, co się na Allegro obraziły i nie przedłużyły corocznych jesiennych smartów. Wiem, bo należę do tej grupy. A oprócz obrazy, to miałem 3 miesiące free na jeszcze innym koncie. Na 5 kont (obecnie tylko jedno sprzedażowe) promocja trafia na jedno, dokładnie tym razem na to, co po kilku latach nie przedłużyłem jesiennego smart.

Raz mnie Allegro nienawidzi, a za chwilę kocha i chce być ze mną dłużej. To jest jak seks z piękną kobietą, ale zarazem wredną do cna. I ona to wie, i ja to wiem... a jednak....  kusicielka taka.... 😄

LEW433
#21 Demiurg#

@drekenzes  napisał(a):

@LEW433  napisał(a):

@LEW433  Nie. Promocja obejmuje również konta, co się na Allegro obraziły i nie przedłużyły corocznych jesiennych smartów. Wiem, bo należę do tej grupy.

ale twoja wiedza nie  jest większa niż twój wrzód na tyłku, Nikt nie wie jak Allegro to dzieli.

oznacz moderatorów

drekenzes
#18 Luminarz#

@LEW433 Wrzody wrzodami, ale jak to jest, że odpowiadasz na posta, którego jeszcze nie opublikowałem na forum? Już w trakcie pisania widzę "Lew433 odpowiedział ci w poście...." szkoda, że tylko ja tego posta jeszcze nie zaakceptowałem. Magia jakaś? Pomijam "akceptuj" z czasem "opublikowałeś to 10 minut temu". Jaja sobie robicie?

br.
#21 Demiurg#

@LEW433  To ty chyba uwielbiasz oglądać czyjeś wrzody w miejscach intymnych?   Masz więcej takich zboczeń?

Nie przyznawaj się do tego przynajmniej publicznie

oznacz moderatorów

drekenzes
#18 Luminarz#

@br. Ale wiesz, że @LEW433  zacytował moja wersję roboczą posta? Reszta treści dopiero powstawała, a Lew widział co bazgrolę i nie mógł się powstrzymać od odpowiedzi....

br.
#21 Demiurg#

@drekenzes  Na hakera to on raczej nie wygląda....  Ale skoro wrzody podgląda to i posty niewysłane też pewnie potrafi...  Może  z czyjąś pomocą.

oznacz moderatorów

drekenzes
#18 Luminarz#

@br.  napisał(a):

@drekenzes  Na hakera to on raczej nie wygląda....  Ale skoro wrzody podgląda to i posty niewysłane też pewnie potrafi...  Może  z czyjąś pomocą.

Ale ja tylko śniezka wywołałem....

drekenzes
#18 Luminarz#

@LEW433 No Lew, jak to jest że jako wybraniec widzisz i cytujesz wersje roboczą mojego posta? Czas i treść się zgadza, ale to nie było jeszcze opublikowane na forum? Reszta posta sie dopiero tworzyła. Jakie ty masz tam uprawnienia, co?

br.
#21 Demiurg#

Bardzo trafne porównanie z tym seksem....😁

oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg#

Czasami blokują promocję jeżeli się kapną że już skorzystałaś z promocji na innym koncie.

oznacz moderatorów

Monika__L
#17 Koryfeusz#

widocznie była to oferta czasowa.

gdzie chcesz zgłaszać?

jak dziś paliwo na stacji masz po 6,20 a jutro będzie po 6,24 to gdzie pójdziesz??

oznacz moderatorów

angelaaaa19
#9 Pomysłodawca#

Kiepskie porównanie. Myślałam zapytać allegro czy to normalne i powtórze jeszcze raz - oferta trwa do 2 marca

oznacz moderatorów

kaliszaneczka-x
#15 Entuzjasta#

Tak na wszelki wypadek spytam. Czy na pewno jedno i drugie widziałaś na tym samym koncie? Tu ludzie przypadkowo zakładają konta przelogowując się czy zmieniając fona. Promocja nie musi być identyczna na różnych kontach...

oznacz moderatorów