anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

U jednego z członków rodziny wygasł allegro smart

Client:105111432
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry! Mój z jednych członków rodziny ma problem z allegro smart. U niego napisane że wygasł allegro smart, ale u mnie jak u organizatora nadal jest dostępny allegro smart! Poproszę odpowiedzieć jak rozwiązać ten problem?

oznacz moderatorów
13 ODPOWIEDZI 13

LEW433
#21 Demiurg#

Członek musi sobie kupić swój, nie ma już dzielenia się Smartem w rodzinie od 4.07.

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Dziękuję! Ok, ale dlaczego u innych członków rodziny jest dostępna darmowa dostawa w allegro smart?

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

To zależy od tego kiedy masz wykupionego Smarta, poczytaj:

Regulamin promocji

Szczegóły promocji Smart! Dla Członków Grup Rodzinnych znajdziesz w jej regulaminie.

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Proszę opowiedzieć co to znaczy do zakończenia subskrypcję? U mnie jak u organizatora nadal trwa subskrypcja ona nie jest zakończona!

oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg#

tzn ze jak wykupiles swojego smarta jako organizator przed 21 listopada 2022przed godziną 9:00 to ty masz smarta do konca a osoby ktorym udostepniles tez maja family smarta do konca twojej subskrypcji

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@Client:105111432 Kiedy kupiłeś Smarta?     Jeśli organizator Twojej grupy rodzinnej ma miesięczną lub roczną subskrypcję wykupioną przed 21 listopada 2022, przed godziną 9:00 – może udostępnić nielimitowaną darmową dostawę i zwroty wszystkim członkom Allegro Family do zakończenia swojej subskrypcji czyli do 21.11.2023.

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Kupiłem Smarta z maja 2022

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Czyli nie masz już !

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Płacę za Smarta co miesiąc, u mnie smart działa teraz normalnie. Ale u jednego z członków rodziny jest dostępny smart a drugiego nie

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

To dziwne, bo wg tego ze płacisz co m-c to wszyscy już nie powinni mieć, i pewnie tak będzie.

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Dlatego i pytam co się dzieje w ogóle?? Czyli teraz cała rodzina nie będzie miała darmowej dostawy?

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@Client:105111432 Tak, nie będą mieć wszyscy.

oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg#

liczy się dzień dodania pewnie ten co ma ma dzień dodania sprzed dnia w którym płacisz subskrypcję miesięczną i będzie miał smarta jeszcze do zakończenia miesięcznego okresu rozliczeniowego twojego smarta a ta 2 osoba nie

oznacz moderatorów