anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Udostepnilam allegro family ale siostra nie może korzystac z mojego smarta

rogalikowa9
#7 Wielbiciel

Udostepnilam allegro family ale siostra nie może korzystac z mojego smarta

oznacz moderatorów
12 ODPOWIEDZI 12

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

się obudziłaś .... family nie ma już ponad rok 

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator
Moderator

@rogalikowa9 po 21 listopada 2022 roku niestety nie możesz dzielić Smart! w ramach Allegro Family.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@gdvorek patrz ... jak ten czas leci 

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator
Moderator

@mdrogeria prawda, prawda... 😉

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

rogalikowa9
#7 Wielbiciel

Ale do tej pory korzystała tylko nie przeszło przy nowej płatności.  A z allegro snart korzystam od 2019 roku

oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@rogalikowa9 bo subskrypcja smart odnawiana jest na nowych warunkach usługi i tej opcji w nich już nie ma 

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Już nawet nie można prosić o zakup 😔 

To mogli zostawić no ale cóż liczy się 🤑 i  📈

oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@rogalikowa9 Boże w jakiej rzeczywistości ci ludzie żyją dzielenia smartem nie ma od połowy 2023 obudziłeś się z jakiegoś letargu czy jak?

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@az1rael widzę , że jak ja żyjesz w innym wymiarze  ,ale za to @gdvorek ,,lepsza część duetu ,, jest na bieżąco

oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@mdrogeria nie żyję we własnym wymiarze zwyczajnie nie cierpię jak ktoś cwaniakuje i łamie prawo. Samo założenie w uk że konsument jest słabszą stroną od firmy jest totalną głupotą chociażby tutaj bo jak duża jest większość sprzedawców? Firmy na jgd do max 5-10 pracowników? Że niby mają fundusze na rozjeżdżanie konsumenta w sądzie? Allegro jedzie po bandzie mam nadzieję że uokik się dobierze im do zadka równo. Przydałabysię też nowelizacja prawa np w sprzedaży internetowej portal ogłoszeniowy ma prawo tylko do udostępnienia miejsca do publikacji treści ofert bez możliwości ingerencji w umowy kupna sprzedaży stron objetej tajemnicą handlową. Do wglądu w treść i założenia tajemnicy handlowej umowy kupna sprzedaży upoważnieni są tylko pelnomocnicy notarialni stron do ich reprezentowania oraz pracownicy instytucji państwowych udzielających wsparcia dla konsumenta na jego wyraźną prośbę.

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator
Moderator

@mdrogeria nie bądź taki skromny 😉 Zazwyczaj to właśnie Ty jesteś pierwszy z odpowiedzią! 😃

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@gdvorek ale Twoje z wiadomych przyczyn / nie ujmując / są bliższe prawdy .

oznacz moderatorów