Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam wykupiłem allegro Smart około 2 miesiące temu zapłaciłem 49zl i usługa miała być na rok a na moim koncie pokazuje że jest aktywna do początku września 2024
Dziś zamawiałem przesyłkę i doliczyli mi za przesyłkę o co chodzi ?
@kezsybz1243 może wykupiłeś na innym koncie?
A na innym koncie?
@kezsybz1243 na koncie, z którego piszesz Smart! nie był nigdy aktywny. Najprawdopodobniej aktywowałeś go na innym konice, sprawdź proszę na jaki adres e-mail otrzymałeś potwierdzenie zakupu Smart!, a następnie zaloguj się na to konto.
Nie mam i nigdy nie miałem innego konta , poprzedni rok z tego konta zamawialem przesyłki że smartem I wszystko działało .
Wychodzi na to że allegro bierze pieniądze ,tylko za co ...
Jak masz wykupiony to najwyżej na 1rok, następnie Smart nie jest gwarancją darmowych dostaw, tylko tych co spełniają warunki, oczywiście ty też musisz je spełnić żeby dostawa była ze smartem.https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/korzysci-i-aktywacja-allegro-smart/jak-korzystac-z-allegro-s...
@kezsybz1243 Jeśli @la_nika sprawdziła Twoje konto i napisała "na koncie, z którego piszesz Smart! nie był nigdy aktywny." to znaczy, że SMART nigdy nie był aktywny na tym koncie.
Musisz mieć inne konto i pewnie nawet o tym nie wiesz. Sprawdź na mailu potwierdzenie wykupienia usługi SMART i zobacz do jakiego konta jest przypisany ten mail.
Takich przypadków jak Twój jest wiele. Rekordzista którego pamiętam i który upierał się, że ma tylko jedno konto miał ich osiem.