Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
czemu oszukujecie ludzi ? przed zakupem jest podane wiele opcji darmowego kuriera w ramach smart (przed_zakupem.jpg), po zakupie w ramach smart można tylko wybrać "kurier" - bez opisu co to jest za kurier i bez wyboru przewoźnika,
nie płacisz to nie Masz wyboru , aktualnie wybór kuriera leży w gestii allegro
bo Allegro wie lepiej czego potrzebuje kupujący niż sam kupujący
Poczytaj sobie: https://spolecznosc.allegro.pl/t5/smart-dla-kupuj%C4%85cych/brak-wyboru-kuriera-w-smart/m-p/785603#M...
Jak dla mnie do jest czyste oszustwo, przed zakupem pisze wyraźnie że jest kurier DPD w smart za 0 zł a przy kasie okazuje się że ta opcja jest tylko płatna za 16zł
Złożyłem skargę do "Wojewódzkiego Inspektoratu Inspekcji Handlowej"
Ale to sprzedajacy ustawia metody dostawy, natomiast jak Ty wybierzesz kuriera ze Smartem to wówczas jaki to kurier wybiera Alelgro.
Cześć, @marcin4748. W cenniku dostaw widzisz listę metod wysyłki, które udostępnia sprzedający w swojej ofercie i które są objęte darmową dostawą w ramach Allegro Smart. Natomiast w formularzu dostawy system sam podpowiada najbardziej optymalną metodę wysyłki dla Twojego zamówienia - bierze pod uwagę najkorzystniejsze rozwiązanie.
Doprecyzuj proszę. Najkorzystniejsze dla kogo? Raczej nie dla klienta...
Nie będziecie mi mówić co mam wybrać i za co płacę !! Macie przed zakupem napisane że jest opcja DPD w ramach smart za 0 zł, a kiedy przechodzę do płatności to ta opcja jest za 16 zł !! to jest OSZUSTWO !!! zgłosiłem was do Wojewódzkiego Inspektoratu Inspekcji Handlowej i będę zgłaszał wszędzie gdzie tylko można !!!!!
i nie kłam "podpowiada najbardziej optymalną metodę wysyłki" to nie jest podpowiedź, nie możesz wybrać innej opcji !!!
Widzisz wszystko a do wyboru masz zawsze ograniczenia, to w pewnym sensie takie mało osz...😛