anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

wybor dostawy

marcin4748
#9 Pomysłodawca#

czemu oszukujecie ludzi ? przed zakupem jest podane wiele opcji darmowego kuriera w ramach smart (przed_zakupem.jpg), po zakupie w ramach smart można tylko wybrać "kurier" - bez opisu co to jest za kurier i bez wyboru przewoźnika,

przed_zakupem.jpgwybor_kuriera.jpg

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

mdrogeria
#21 Demiurg#

nie płacisz to nie Masz wyboru , aktualnie wybór kuriera leży w gestii allegro 

oznacz moderatorów

AGLOPRIMA2
#14 Krzewiciel#

bo Allegro wie lepiej czego potrzebuje kupujący niż sam kupujący

Poczytaj sobie: https://spolecznosc.allegro.pl/t5/smart-dla-kupuj%C4%85cych/brak-wyboru-kuriera-w-smart/m-p/785603#M...

oznacz moderatorów

marcin4748
#9 Pomysłodawca#

Jak dla mnie do jest czyste oszustwo, przed zakupem pisze wyraźnie że jest kurier DPD w smart za 0 zł a przy kasie okazuje się że ta opcja jest tylko płatna za 16zł
Złożyłem skargę do "Wojewódzkiego Inspektoratu Inspekcji Handlowej"

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Ale to sprzedajacy ustawia metody dostawy, natomiast jak Ty wybierzesz kuriera ze Smartem to wówczas jaki to kurier wybiera Alelgro.

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @marcin4748. W cenniku dostaw widzisz listę metod wysyłki, które udostępnia sprzedający w swojej ofercie i które są objęte darmową dostawą w ramach Allegro Smart. Natomiast w formularzu dostawy system sam podpowiada najbardziej optymalną metodę wysyłki dla Twojego zamówienia - bierze pod uwagę najkorzystniejsze rozwiązanie.  

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#20 Guru#

Doprecyzuj proszę. Najkorzystniejsze dla kogo? Raczej nie dla klienta... 

oznacz moderatorów

marcin4748
#9 Pomysłodawca#

Nie będziecie mi mówić co mam wybrać i za co płacę !! Macie przed zakupem napisane że jest opcja DPD w ramach smart za 0 zł, a kiedy przechodzę do płatności to ta opcja jest za 16 zł !! to jest OSZUSTWO !!! zgłosiłem was do Wojewódzkiego Inspektoratu Inspekcji Handlowej i będę zgłaszał wszędzie gdzie tylko można !!!!!

oznacz moderatorów

marcin4748
#9 Pomysłodawca#

i nie kłam "podpowiada najbardziej optymalną metodę wysyłki" to nie jest podpowiedź, nie możesz wybrać innej opcji !!!

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Widzisz wszystko a do wyboru masz zawsze ograniczenia, to w pewnym sensie takie mało osz...😛

oznacz moderatorów