anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy Allegro poczuwa się do odpowiedzialności za powstałą sytuację

Client:50155436
#7 Wielbiciel#

16 stycznia zamówiłem towar miał być do odbioru 22 Stycznia. Dziś mamy 20 luty i cały czas dostaje wiadomości że zamówiony towar pędzi do mnie z szybkością błyskawicy i nie mam się co martwić bo na pewno będzie dostarczony.  Co wy na to ja już tracę cierpliwość to miał być prezent, a okazało że zostałem bez co o tym sądzicie mam się czuć oszukany?

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

mdrogeria
#21 Demiurg#

niech zgadnę , choć to nie trudna zagadka   ,zamówiłeś przesyłkę ł-ONE ?

podaj jej numer ... @Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

fox_paws
#16 Inspirator#

@mdrogeria Eee, no nie. Przecież gdyby to było ł-ONE, to nie byłoby dyskusji, bo dla przesyłek przewożonych metodami Allegro Delivery bierzemy również odpowiedzialność za obsługę klienta.

------------------------------------
Allegro No Box, No Kurier
oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@Client:50155436 widzę, że jest w tym temacie prowadzona dyskusja. Oczywiście nie zostawimy Ciebie bez pomocy. Jeżeli sprzedający nie zareaguje na nasze wezwanie, masz możliwość skorzystania z programu Allegro Protect i otrzymania zwrotu środków. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

TomBanknoter
#17 Koryfeusz#

@Client:50155436 A sprzedawca krajowy, czy może raczej Chińczyk?

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Jak minął czas dostawy to musisz to rozwiązać to co pisze to weź między bajki, nie zostawią Cię, będą mącić i obiecywać, teraz coraz częściej tak się dzieje.

oznacz moderatorów

mwmonety
#21 Demiurg#

@Client:50155436 To chyba wina pogody ,bo w lutym trudno o błyskawice na niebie i może wraz z majowymi grzmotami się pojawi dopiero.😀

oznacz moderatorów

TomBanknoter
#17 Koryfeusz#

@mwmonety I jeszcze Musk nas bombarduje resztkami rakiet 🤣

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Spadają blisko Poznania.

oznacz moderatorów