anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wykupiłam allegro Smart i wybrałam przelew tradycyjny Gdzie mogę znaleźć dane do przelewu?

ewelinka10825
#7 Wielbiciel#

oznacz moderatorów
11 ODPOWIEDZI 11

Agent555
#19 Nestor#

Jeśli chcesz opłacić przelewem kliknij przelew tradycyjny odczekaj chwilkę pojawia ci się dane do przelewu. Spis te dane lub skopiuj i zaloguj się do swojej bankowosci i oplac allegro Smart. Jeśli nie masz na telefonie swojej aplikacji bankowej udaj się na pocztę lub banku. Pamiętaj że przelew tradycyjny księguje się do 3 dni roboczych

oznacz moderatorów

ewelinka10825
#7 Wielbiciel#

Tylko ja tych danych nie spisałam. Czy mogę gdzieś je znaleść? 

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Już teraz nie spiszesz, więc jak możesz to spróbuj od nowa bo jak nie opłaciłaś to nie będzie aktywny.

oznacz moderatorów

ewelinka10825
#7 Wielbiciel#

A jak wezmę przelew kartą? To jak dalej? 

oznacz moderatorów

ewelinka10825
#7 Wielbiciel#

Nie mogę od nowa. A mogę jakoś to anulować? 

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Ten przelew trwa długo i nie zawsze dochodzi, ale jak nie możesz inaczej.

oznacz moderatorów

Agent555
#19 Nestor#

@LEW433  dlaczego uważasz że ten przelew trwa długo. Jeśli użytkownik nie ma możliwości opłaty w inny sposób ,to wybiera przelew.

Jak ja płaciłem pierwszy raz za smarta to przelew mi się zaksiegowal w dwa 2 robocze, teraz opłacam Smarta karta płatniczą lub blikiem

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@Agent555 Nie zawsze tak jest, ale sam czytasz tu na forum ile jest problemów z tym typem przelewu.🤗

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@ewelinka10825 Cześć. 🙂 Widzę, że udało Ci się utworzyć nową płatność dla Smarta. Czy udało Ci się zapisać dane do przelewu? 

oznacz moderatorów

ewelinka10825
#7 Wielbiciel#

Nie udało mi się zapisać danych 

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@ewelinka10825 Pomożemy Ci rozwiązać ten problem, ale napisz proszę do nas zgłoszenie w tej sprawie tutaj.

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów