Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jeśli chcesz opłacić przelewem kliknij przelew tradycyjny odczekaj chwilkę pojawia ci się dane do przelewu. Spis te dane lub skopiuj i zaloguj się do swojej bankowosci i oplac allegro Smart. Jeśli nie masz na telefonie swojej aplikacji bankowej udaj się na pocztę lub banku. Pamiętaj że przelew tradycyjny księguje się do 3 dni roboczych
Tylko ja tych danych nie spisałam. Czy mogę gdzieś je znaleść?
Już teraz nie spiszesz, więc jak możesz to spróbuj od nowa bo jak nie opłaciłaś to nie będzie aktywny.
A jak wezmę przelew kartą? To jak dalej?
Nie mogę od nowa. A mogę jakoś to anulować?
Ten przelew trwa długo i nie zawsze dochodzi, ale jak nie możesz inaczej.
@LEW433 dlaczego uważasz że ten przelew trwa długo. Jeśli użytkownik nie ma możliwości opłaty w inny sposób ,to wybiera przelew.
Jak ja płaciłem pierwszy raz za smarta to przelew mi się zaksiegowal w dwa 2 robocze, teraz opłacam Smarta karta płatniczą lub blikiem
@Agent555 Nie zawsze tak jest, ale sam czytasz tu na forum ile jest problemów z tym typem przelewu.🤗
@ewelinka10825 Cześć. 🙂 Widzę, że udało Ci się utworzyć nową płatność dla Smarta. Czy udało Ci się zapisać dane do przelewu?
Nie udało mi się zapisać danych
@ewelinka10825 Pomożemy Ci rozwiązać ten problem, ale napisz proszę do nas zgłoszenie w tej sprawie tutaj.