Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Z waszej informacji wynika ze konczy mi sie, lub nawet skonczyla usluga smart. Jezeli tak to jak ja przedluzyc o kolejny sezon. Prosze o telefon ktory jest dla mnie wygodniejszy w zrozumieniu komunikacji.
[edycja]
@Client:43245775 przykro mi, ale nie kontaktujemy się telefonicznie. Mam nadzieję, że moja odpowiedź będzie wystarczająca, jeśli nie, możesz zamówić rozmowę telefoniczną tutaj.
Smart! na Twoim koncie został dzisiaj przedłużony na rok i będzie aktywny do 21.03.2024 roku.
Jeżeli masz telefon to przecież nic nie stoi na przeszkodzie żebyś pobrał z Google Play aplikacje Allegro, Allegro Gadane, Allegro Lokalne. Wtedy na pewno będzie super wygoda.
Jestem wiekowym uzytkownikiem nosnikow i kiepsko sie poruszam w tym obszarze. Jezeli to nie problem to prosze o podanie numeru do kontaktu telefonicznego. Bedzie to dla mnie duza wygoda. Nie mam tu mlodziezy wiec jestem troche w tyle.
Jan
@Client:43245775 rozumiem 🙂 Smart! na Twoim koncie jest aktywny, natomiast jeśli masz jeszcze pytania, to możesz do nas zadzwonić na numer 616 271 777 codziennie od 8.00 do 20.00 (z wyjątkiem świąt). Chętnie pomożemy!
@la_nika Brawo!!! Czy ten numer telefonu nie powinien być widoczny na stronie głównej Allegro, a przynajmniej tutaj w miejscu widocznym na Gadane ?
@br. niespecjalnie, ponieważ jest to infolinia dla seniorów, a nie ogólnodostępny numer Allegro, pod który każdy może dzwonić 🙂 Każdy natomiast może zamówić rozmowę telefoniczną z Doradcą wybierając odpowiednią ścieżkę na tej stronie.
@la_nika "...infolinia dla seniorów"
Fajnie, wydaje mi się że ja junior już nie jestem, więc chyba mogę zadzwonić.
Dziękuję, na razie nie mam potrzeby dzwonić ale może się przydać 😁
No weź zadzwoń. A potem jakaś relacja z obsługi klienta.
Ja to mam nawet zachowany, oryginalny baner reklamowy Allegro. Patrzaj