Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witajcie, kupiłem buty przez Allegro Smart i tak samo chciałbym je zwrócić, jednakże mam tylko opcję wysłania indywidualnej wysyłki. Proszę o pomoc, pozdrawiam
Chciałem jeszcze dodać zrzut, z informacją, która mi się pojawia: przerwa techniczna, która będzie dopiero 25 lipca, a chciałbym wysłać buty dzisiaj
To jakiś wybieg Allegro, nie potwierdzaj wysyłki własnej, nie daj się [edycja]. Masz prawo odesłać towar bezpłatnie po wypełnieniu formularza zwrotu w czasie przeznaczonym na zwrot. Gdy ten czas minie, sprzedawca może nie uznać odstąpienia od umowy. Pisz do Allegro.
@krmazzi Nabywając towar z wykorzystaniem dostawy Smart, Allegro w regulaminie gwarantuje Ci darmowy zwrot. Napisz tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=a09c2d7f-ef5c-4001-847a-cbe75830e40e i domagaj się darmowego zwrotu, Allegro Ci go umożliwi po interwencji.
Zastanawiające jest, że co jakiś czas pojawiają się tego rodzaju zgłoszenia. Allegro nie przestrzega zasad przez siebie określonych?
@krmazzi, był to zakup bez Smart! Sprzedający sam z siebie zaoferował darmową dostawę. W zakładce Zwrot widniała informacja: Wszystkie metody dostawy dostępne w ofercie - zwrot na własny koszt. Skontaktowaliśmy się z Tobą w tej sprawie mejlowo. 🙂