Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam.
Mam pytanie, kupiłem kilka rzeczy od jednego sprzedawcy, jedna rzecz bez smarta oraz w drugim zamówieniu kilka rzeczy z usługą Smart. Sprzedawca bez mojej zgody połączył te przesyłki w jedną i wysłał pod jednym numerem listu przewozowego. Fakt niby nie ma różnicy złe za pierwszą przesyłkę opłaciłem wysyłkę a za drugą została połączona programem allegro Smart. Czy sprzedawca miał prawo tak zrobić, bo moim zdaniem nie zostałem ja oszukany ale przez to oszukał allegro, bo allegro zapłaciła za przesyłkę SMART której oni nie wykonują tylko wszystko wysyłają w jednej.
I w czym problem?
@am_staff84 Zwrócił Ci nadpłatę za przesyłkę? Jeśli tak, to w czym problem?
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
@Knowhere z tego co rozumiem, to wysłał płatną przesyłką wszystko, więc nic nie zwrócił, a kupujący martwi się, że Allegro zapłaciło za przesyłkę smartową Inpostowi😁
@konto zamknięte Tak.
@konto zamknięte Dlatego wytłuszczyłem "jeśli"😉 Bo może zwrócił przez AF, a OP nie ma o tym pojęcia?
@Knowhere wątpię, bo jeśli jeden produkt był z płatną przesyłką, to pewnie nie łapał się w smarta🙂 większy gabaryt może.
Problem może być z (jakby był) z zwrotem części.
@LEW433 no, z tym może być problem, ale sprzedający cieszy się, że sprzedał, a nie myśli o tym, że może być zwrot😁optymista
No pożyjemy zobaczymy, może wróci na AG😁
@konto zamknięte Nie wiem, to wie tylko sprzedający, dlatego gdybam.
@Knowhere wszyscy gdybamy, bo jak zwykle brakuje konkretów🙂