Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, zakupilem pakiet smart na rok w okolicach wrz-paz 2020, a teraz patrze i na moim koncie ta usluga nie jest aktywna. Dodam, ze nie rezygnowalem z pakietu. Co ciekawe, lista moich zakupow w zakladce "kupione" jest wyczyszczona, a tam mialem informacje odnosnie transakcji. Pisalem do allegro przez formularz, a w odpowiedzi otrzymalem przeslanie swojego dowodu zakupu smart na rok, a takiego nie posiadam, ale kupowalem z pakietem smart kilkadziesiat przedmiotow co powinno byc widoczne w archiwach allegro. Czy moze mi ktos wytlumaczyc o co chodzi? Czy ktos mi mogl sie wlamac na konto? A moze ktos z administracji allegro robi mi na zlosc? Bede wdzieczny za pomoc.
Pozdrawiam
Poszukaj w mailach potwierdzenia zakupu Smart i sprawdź datę zakupu. Jeśli kupiłeś Smart na rok, usługa musi być aktywna. O przywrócenie zakupów do zakładki możesz poprosić tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=e9a08961-adcb-41a5-8cd9-142dd478e1fc
Może też kupiłeś Smart na innym koncie, a sprawdzasz na innym.
Wlasnie zakladke "kupione" mam wyczyszczona do dnia 30.06.2020. Podobnie z e-mailami dotyczacymi transakcji na allegro. Nie wiem dlaczego tak jest, a konto mam caly czas to samo.
Jeśli nie twoja ta zasługa, to poszukaj winnego, Allegro jak na razie nie ma dostępu do Twojej skrzynki mailowej.
Problem rozwiazany. Okazalo sie, ze mam dwa konta na jednym emailu, przez co logujac sie adresem e-mail mam dosteo do starszego konta. Faktycznie moje niedopatrzenie.
Dzieki za pomoc