Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Chciałem zwrócić zakupiony towar w programie Allegro Smart ale podpowiada się forma płatności karta która płaciłem za ten towar ale teraz już tej karty nie posiadam. Czy można zmienić formę zwrotu np konto bankowe które jest ustawione na moim profilu lub podać dane nowej karty.
@Grosiu2 karta zazwyczaj podpięta jest do konta bankowego. Zamknąłeś konto czy tylko zmieniłeś kartę.
W formularzu zwrotu możesz podać konta na które ma być dokonany zwrot tylko musisz o tym poinformować sprzedawcę.
@Grosiu2, zwrot pieniędzy zawsze jest realizowany na rachunek, z którego była robiona płatność. Jeśli w międzyczasie Twoja karta przestała być aktywna, pieniądze trafią na rachunek techniczny banku - wówczas powinieneś skontaktować się z jego obsługą, by odzyskać pieniądze.
Rachunek został zamknięty nie posiadam już karty ani dostępu do rachunku. Chciałbym wskazać inny nr rachunku ale jak robię zwrot nie mam możliwości podania innego numeru rachunku tylko automatycznie podpowiada się karta płatnicza którą zrobiłem zakup.
@Grosiu2, dzieje się tak, ponieważ zwrot zawsze realizowany jest na ten sam rachunek, z którego była dokonywana płatność. W celu zmiany rachunku możesz również skontaktować się z nami za pomocą formularza.
Już się kontaktowałem ale żadnego odzewu z Waszej strony.