Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
mam paczkomat od niedawna w swojej miejscowości. Jednak przy zamówieniu nie mogę zmienić adresu dostawy (zanim wykupiłam Allegro Smart to nie mieliśmy paczkomatu i musiałam podać ten najbliższy mojej miejsowości).
Jak mogę zmienić adres dostawy?
Anna Pażucha
Przy zakupie, w trakcie wybierania metody dostawy i płatności, przy adresie paczkomatu kliknij ZMIEŃ. Jeżeli mimo to nie możesz wybrać nowego paczkomatu, być może nie jest on jeszcze dostępny, nie jest wprowadzony do sytemu. Zgłoś to do Allegro tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=713f3db7-e741-4fba-9404-09ee86a58e6c
@Client:37741848 Podczas zmiany paczkomatu jest dostępna mapa, najeżdżasz, klikasz i masz zmienione.
Mapa jest, ale nie widnieje tam paczkomat.
@Client:37741848 To może jeszcze go nie wprowadzili, czynny już jest? Pytanie wówczas bardziej do InPostu.
Pisałam do "InPost-paczkomaty, kurier" na Messengerze ale mi odpisali, że to nie do nich. No więc nie wiem gdzie i kogo dalej pytać.
Nowe paczkomaty są testowane chyba przez miesiąc, zanim staną się ogólnodostępne. Poczekaj, niebawem się pojawi. Zgłoś do Allegro, może to przyspieszysz.
Akurat ten paczkomat jest już od września. Niestety nadal nie dostępny.
@Client:37741848 No jak ktoś chodzi na spacery to widzi, paczkomat postawiony w piątek a poniedziałek był dostępny. Widziałem, wiem. Tutaj na AG był dostępny przedstawiciel InPostu.
Akurat ten paczkomat jest już od września. Niestety nadal niedostępny.