anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zwrot 4 opon do auta z Allegro Smart

MAMY ROZWIĄZANIE!
ordych
#3 Debiutant#

Kupiłem 4 opony do auta, ale niestety nie ten rozmiar. Jak wygląda sprawa zwrotu (mam Allegro Smart)? Zrobiłem zwrot, zapłaciłem 20 zł, ale wygląda mi na to, że to będzie za każdą oponę. Jak to wygląda w rzeczywistości?

oznacz moderatorów
19 ODPOWIEDZI 19
mdrogeria
#21 Demiurg#

a.... nie było Cię przy tym jak zamawiałeś , zobacz ile teraz kłopotu i jaki ślad węglowy  ,a wystarczyło parę minut więcej poświęcić przy zakupie .

oznacz moderatorów
ordych
#3 Debiutant#

Drugi ślad węglowy powstał przy pisaniu Twojej odpowiedzi (prąd kosztuje), która nic nie wnosi 😉

oznacz moderatorów
matt_rose
Moderator
Moderator

Dziękuje @ordych, nasz konsultant skontaktuje się z Tobą i pomoże w Twojej sprawie 🙂

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów
ordych
#3 Debiutant#

Dzięki

oznacz moderatorów
pawelm11xz
#8 Zapaleniec#

Zupełnie nie rozumiem. Masz Smart i płaciłeś za zwrot? Niby czemu? Zdecydowałeś się na inny sposób zwrotu niż dostawy? Opony kupowałeś razem czy po sztuce? Kompletny bigos🤔

oznacz moderatorów
ordych
#3 Debiutant#

Niestety tu Allegro daje trochę ciała z logiką. Zakup był jeden, ale widzę, że przesyłka była jakoś podzielona - Pani Kurier skanowała oponę po oponie. Dobrze byłoby to jakoś "zgrupować" przy zwrocie.

oznacz moderatorów
Monika__L
#18 Luminarz#

oponu zawsze wysyłają oosbno i mają swoje etykiety. paczka 1 z 4, 2 z 4 itd. kazda ma swoją etykietę. jak chce się żeby była jedna paczka, to trzeba je skleić albo nadac na palecie

oznacz moderatorów
matt_rose
Moderator
Moderator

Cześć @ordych, podaj proszę numer zamówienia/zwrotu, o którym wspominasz.

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów
ordych
#3 Debiutant#

824dcb80-75cc-11f0-923a-039a83d5e912

oznacz moderatorów
ordych
#3 Debiutant#

Coś mi nie gra - dostałem maila niby z Allegro z propozycją zwrotu, ale wyszło z  "eu-west-1.**piiip**ses" Czy to usługa wykorzystywana przez Allegro? Tylko naprawdę proszę bez głupich wpisów ...

oznacz moderatorów
matt_rose
Moderator
Moderator

@ordych  Widzę, że otrzymałeś odpowiedź w zgłoszeniu mailowym 53620074, została zgłoszona prośba o zamówienie dla Ciebie kuriera 🙂
Pokaż proszę zrzut ekranu z wiadomością, o której wspominasz.

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów
ordych
#3 Debiutant#

Wszystko załawione telefonicznie. @matt_rose - dziękuję za merytoryczną pomoc. Reszcie gratuluję ilości czasu wolnego ... naprawdę zazdroszczę. Myślę, że nie jestem jedyną osobą, którą skutecznie zniechęciliście to korzystania z tego forum.

oznacz moderatorów
Monika__L
#18 Luminarz#

jak nie ten rozmiar?

auto schudło? zgrubiało? przepoczwarzyło się?

niedopasowany polar mozna zrozumieć, ale opony?

oznacz moderatorów
ordych
#3 Debiutant#

Pierwszy raz korzystam z tego forum - da się jakoś ocenić bezsensowne komentarze? To tak z nudów lub są jakieś punkty za każdy wpis? Szanowna Moniko - zabrakło indeksu C ... zapraszam do lektury o oznaczeniu opon. To na pewno ciekawsze zajęcie, niż bezużyteczna pisanina ...

oznacz moderatorów
Monika__L
#18 Luminarz#

znam oznaczenia opon. jak czegoś nie wiem to dopytuję, doczytuję, sprawdzam, nawet na innych portalach, na serwisach opon, porównuję, dociekam  a nie zamawiam i mysle sobie - no dobra zobaczę jak przyjdzie.

to jakbyś zamawiał lodówkę i zastanawiał się ile będzie półek w środku. 4? to nie, dziękuję, zabierzcie

oznacz moderatorów
ordych
#3 Debiutant#

I guzik by z tego sprawdzania i dopytywania wyszło, bo wg Oponeo były to dobre opony do tego auta, a oczy otworzył mi warsztat montujący. Także darujmy sobie ocenianie ludzi i naprawdę głupie komentarze. Nie wiem, jak tu wygląda moderacja, ale poziom merytoryczny wyjątkowo słaby. Gratuluję - osiągamy dno i uparcie kopiemy dalej 🙂

oznacz moderatorów
Monika__L
#18 Luminarz#

Czlowieku

jaka moderacja?

usiadz i sie rozgość. Rozejrzyj się i poczytaj

a potem dziw 

oznacz moderatorów
RED
#21 Demiurg#

nie ten rozmiar czy brak indeksu c?

ja czytając w/w już się zgubiłem

ale poziom merytoryczny wyjątkowo słaby. Gratuluję - osiągamy dno i uparcie kopiemy dalej

oznacz moderatorów
pawelm11xz
#8 Zapaleniec#

"Także"...Wygrywasz talon na balon i żeton na kreton!

oznacz moderatorów