Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
kupiłam podkład do twarzy max factor 3 w 1, który okazał się najprawdopodobniej przeterminowanym - jego konsystencja była wodnista do tego stopnia, że spływała z twarzy a po dwóch dniach na twarzy wystąpiło uczulenie. Normalnie używam od kilku lat kupując w znanych sieciach ale tu nie ukrywam bo skusiłam mnie cena - był 3x tańszy, Nie było daty ważności na opakowaniu więc zwróciłam towar do sprzedawcy a ten po dziś dzień nie odesłał funduszy. Oprócz tego zakupiłam tusz do rzęs ale w obawie powtórzenia sytuacji z podkładem nie użyłam co i zwróciłam
proszę o pomoc
@Edzinkowa Musisz reklamować, najlepiej z pomocą Allegro, tu sprzedajacy ma 24godz na odpowiedz: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/dyskusje/nowa
Najlepiej na przyszłość omijać towary o zbytnio zaniżonych cenach ,bez dokładnych opisów i kupować tylko od sprzedawców którzy mają odpowiednie opinie o sobie i swoim towarze. Podkład nie spełniał swojej funkcji to trzeba było złożyć reklamację . Po zwrocie (0 ile to była firma) sprzedawca zwraca środki niezwłocznie a ma na to do 14 dni . Jako że produkt był użyty może pomniejszyć jego wartość.