Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, zrobiłem dziś zwrot w ramach smart dla transkacji o numerze 12563942646. Wygenerował się list, nakleiłem go w 4 egzemplarzach na koła i zaniosłem do punktu pick up DPD jako zwrot. Nie chcieli mi przyjąć zwrotu bo nie ma 4 różnych etykiet, a opcja sklejenia 4 opon w 1 odpada. W związku z tym zapłaciłem z własnej kieszeni prawie 100 zł. Jak mogę uzyskać zwrot gotówki? Mam potwierdzenie nadania przesyłki i na żądanie mogę go załączyć.
@evee_dnb Cześć. Mogłeś skontaktować się z nami wcześniej - bez problemu wygenerowalibyśmy dla Ciebie pozostałe 3 etykiety. Opisz proszę całą sytuację przez ten formularz - sprawdzimy, co możemy dla Ciebie zrobić w tej sprawie.
Nie czuje się winny tego, że tak działa platforma. Skąd miałem wiedzieć, że jest to błąd. 4 opony to nie jest paczka gwoździ. Ogarnięcie tego logistycznie też nie jest proste. System powinien generować 4 listy przewozowe, a nie klient ma się prosić o dodatkowe. Proszę sobie wyobrazić to jak się poczułem stojąc przy okienku nadania. Opiszę tą sytuację w formularzu o którym Pani wspomniała.