anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

zwrot uszkodzonego towaru - olej

reeneww
#7 Wielbiciel#

Cześć,

W transporcie do paczkomatu oleju jego cześć się wylała. Sprzedający od początku prowadził spychologie na mnie że teraz ja jestem odpowiedzialny za paczkę bo odebrałem i żebym reklamował. To reklamowałem. I teraz inpost odrzucił reklamację - po prostu ze olejów wysyłać nie można według regulaminu - okey. Ja chce od sprzedającego wymianę towaru na wolny od wad. Sprzedający ewidentnie dąży do zrobienia częściowego zwrotu co mnie nie interesuje bo chce szczelną butelkę, bo olej będę zmieniał w przyszłym roku we wrześniu gdzieś. Po prostu były promocje na black weeks to kupiłem.

Ale do rzeczy jak w ogóle mu to odesłać? butelka się leje a inpost i pewnie żaden kurier nie dopuszcza wedle regulaminu wysyłania czegoś takiego. A jak wpakuje do paczki to się będzie lało. 

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

AnnaG-Antyki
#19 Nestor#

Dyskusja i po 24h wzywaj allegro. Nic innego nie wymyślimy.

oznacz moderatorów

Client:128117527
#7 Wielbiciel#

Po co taka dyskusja, masz w zakładce " Zgłoś problem z towarem" tu: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/kupione

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@reeneww masz protokół szkody, zgłosiłeś w paczkomacie uwagi jak leciało ? czy spadł Ci w garażu i się rozlał i próbujesz naciągnąć sprzedawcę 😉

Odebranie paczki bez uwag - zwalnia sprzedawcę z odpowiedzialności ! do uszkodzenia doszło już po wydaniu - przejścia niebezpieczeństwa utraty lub uszkodzenia na Ciebie 😞

________
Κώστας
oznacz moderatorów

reeneww
#7 Wielbiciel#

puknij się w czoło

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @reeneww. W tej sytuacji zachęcam do rozpoczęcia Dyskusji ze sprzedającym. Na Twoją prośbę doradca włączy się do rozmowy i pomoże w rozwiązaniu problemu z zamówieniem.  

Marysia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów